R6S hala oynanır mı?

278101

Hectopat
Rainbow Six Siege ya da Call of Duty Ghost alacaktım. Ghost çok oynamak istiyordum fakat senaryo kısa 45 TL buna verceğime R6 alıp hep oynarım dedim R6 aldım sizce iade etsem mi? R6 hala oynanır mı? Ya da 45 TL'ye başka oyun öneriniz var mıdır?

Rainbow Six Siege ya da Call of Duty Ghost alacaktım. Ghost çok oynamak istiyordum fakat senaryo kısa 45 TL buna verceğime R6 alıp hep oynarım dedim R6 aldım sizce iade etsem mi? R6 hala oynanır mı? Ya da 45 TL'ye başka oyun öneriniz var mıdır?
R6 hala oynanır tabii ki hala büyük bir communitye sahip ve her yıl Pro League maçları oluyor.

R6 gayet güzel bir oyun 200 saatim var. İlk başta bende bu oyndan erken sıkılırım demiştim 200 saat oynadım ama hala gram sıkılmadım.
Tek başımayım oynayan arkadaşım falan yok tek oynanır mı?
Oynanır bu arada Ruslar az yani çok sıkıntı yaşamazsın. Ayrıca istersen beraber oynayabiliriz. WristenZ kullanıcı adım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı