Rainbow Six Siege ya da Call of Duty Ghost alacaktım. Ghost çok oynamak istiyordum fakat senaryo kısa 45 TL buna verceğime R6 alıp hep oynarım dedim R6 aldım sizce iade etsem mi? R6 hala oynanır mı? Ya da 45 TL'ye başka oyun öneriniz var mıdır?
R6 hala oynanır tabii ki hala büyük bir communitye sahip ve her yıl Pro League maçları oluyor.Rainbow Six Siege ya da Call of Duty Ghost alacaktım. Ghost çok oynamak istiyordum fakat senaryo kısa 45 TL buna verceğime R6 alıp hep oynarım dedim R6 aldım sizce iade etsem mi? R6 hala oynanır mı? Ya da 45 TL'ye başka oyun öneriniz var mıdır?
R6 hala oynanır tabii ki hala büyük bir communitye sahip ve her yıl Pro League maçları oluyor.
Oynanır bu arada Ruslar az yani çok sıkıntı yaşamazsın. Ayrıca istersen beraber oynayabiliriz. WristenZ kullanıcı adım.Tek başımayım oynayan arkadaşım falan yok tek oynanır mı?
Tek başınıza da eğlenceli oluyor.Tek başımayım oynayan arkadaşım falan yok tek oynanır mı?
R6 gayet güzel bir oyun 200 saatim var. İlk başta bende bu oyndan erken sıkılırım demiştim 200 saat oynadım ama hala gram sıkılmadım.
Jailbreak falan mı oynuyorsunuz?Eski de kalmadı mı artık? R6S öneririm en kötü forumda ki oynayan arkadaşlar ile ekleşip oynarsınız.
R6S daha iyi olur, Ghost eskidi be.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.