R6S hala oynanır mı?

278101

Hectopat
Rainbow Six Siege ya da Call of Duty Ghost alacaktım. Ghost çok oynamak istiyordum fakat senaryo kısa 45 TL buna verceğime R6 alıp hep oynarım dedim R6 aldım sizce iade etsem mi? R6 hala oynanır mı? Ya da 45 TL'ye başka oyun öneriniz var mıdır?

R6 hala oynanır tabii ki hala büyük bir communitye sahip ve her yıl Pro League maçları oluyor.

R6 gayet güzel bir oyun 200 saatim var. İlk başta bende bu oyndan erken sıkılırım demiştim 200 saat oynadım ama hala gram sıkılmadım.
Tek başımayım oynayan arkadaşım falan yok tek oynanır mı?
Oynanır bu arada Ruslar az yani çok sıkıntı yaşamazsın. Ayrıca istersen beraber oynayabiliriz. WristenZ kullanıcı adım.

R6 gayet güzel bir oyun 200 saatim var. İlk başta bende bu oyndan erken sıkılırım demiştim 200 saat oynadım ama hala gram sıkılmadım.

Ben sürekli CS 1.6 oynuyorumda ondan hani 1.6 bırakmamda Rainbow az oynarım diye hikayeli oyun alayım diye düşünüyorumda.

Jailbreak falan mı oynuyorsunuz? Eski de kalmadı mı artık? R6S öneririm en kötü forumda ki oynayan arkadaşlar ile ekleşip oynarsınız.

Evet Jailbreak hoşuma gidiyor isyan atmak falan Call of Duty Ghost mu alsam acaba hikayeyei oynuyacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…