R6S maça girerken çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10
Hocam ben almadım RAM'lar 2133MHz'de çalışıyor yeni kasa topluyorum bilgili olsam alır mıyım sizce :D öğrendim şimdi az önce güncelledim PC dosyasını sildim onu yüklüyor şimdi u play de sileceğim yeni yükleceğim sitesinden öyle deneyeceğim.

Anakartınızda XMP desteği var mı varsa açın frekanslar düzelecektir.

Hocam ben almadım RAM'lar 2133MHz'de çalışıyor yeni kasa topluyorum bilgili olsam alır mıyım sizce :D öğrendim şimdi az önce güncelledim PC dosyasını sildim onu yüklüyor şimdi u play de sileceğim yeni yükleceğim sitesinden öyle deneyeceğim.

Kardeşim troll falan mısın sen ne alakası var.

Data soundakini yani bir de şöyle hata veriyor.

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu 2 kez falan indirmeyi denediniz mi Ubisoft forumunda böyle yazılmış çünkü.

Valla bir Epic'de 85 GB indirdi bir de UPlay'de 2.22 GB indirdi. Şimdi sounddata dosyasındaki PC klasörünü sildim onu yüklüyorum 6.09 GB sorun çözülüyor diyorlar. Deneyeyim güncelledim az önce ekran kartını da olmazsa uPlay yükleceğim kendi sitesinden.

Dosyaları doğrular mısınız?

Doğruladım. Bir sıkıntı çıkmadı.

Valla bir Epic'de 85 GB indirdi bir de UPlay'de 2.22 GB indirdi şimdi sounddata dosyasındaki PC klasörünü sildim onu yüklüyorum 6.09 GB sorun çözülüyor diyorlar deneyeyim güncelledim az önce ekran kartını da olmazsa uPlay yükleceğim kendi sitesinden.

Doğruladım.Bir sıkıntı çıkmadı.
Buluta bağlamanızda sorun olabilir gibi şeyler yazıyordu oyunu nereden açıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı