Hocam ben almadım RAM'lar 2133MHz'de çalışıyor yeni kasa topluyorum bilgili olsam alır mıyım sizceöğrendim şimdi az önce güncelledim PC dosyasını sildim onu yüklüyor şimdi u play de sileceğim yeni yükleceğim sitesinden öyle deneyeceğim.
Hocam ben almadım RAM'lar 2133MHz'de çalışıyor yeni kasa topluyorum bilgili olsam alır mıyım sizceöğrendim şimdi az önce güncelledim PC dosyasını sildim onu yüklüyor şimdi u play de sileceğim yeni yükleceğim sitesinden öyle deneyeceğim.
Kardeşim troll falan mısın sen ne alakası var.
Anakartınızda XMP desteği var mı varsa açın frekanslar düzelecektir.
@tuncelx kardeşim bilgin yoksa yazma. Arkadaş oyundan atıyor demiş sen bilgisayar parçaları tam oturmamıştır diyorsun.
Dostum hata sürekli mi mevcut yoksa o günlük oluşan bir hata mı? Mâlum Ubisoft serverleri çok iyi değil bende arada sırada hatayı alıyorum.
Kardeşim olamaz nasıl olacak Allah aşkına yav.
Arkadaşlar dün Rainbow aldım yükledim, maça girerken ekran donuyor crash yiyorum.
Oyunu 2 kez falan indirmeyi denediniz mi Ubisoft forumunda böyle yazılmış çünkü.
Dosyaları doğrular mısınız?
Buluta bağlamanızda sorun olabilir gibi şeyler yazıyordu oyunu nereden açıyorsunuz.Valla bir Epic'de 85 GB indirdi bir de UPlay'de 2.22 GB indirdi şimdi sounddata dosyasındaki PC klasörünü sildim onu yüklüyorum 6.09 GB sorun çözülüyor diyorlar deneyeyim güncelledim az önce ekran kartını da olmazsa uPlay yükleceğim kendi sitesinden.
Doğruladım.Bir sıkıntı çıkmadı.
Buluta bağlamanızda sorun olabilir gibi şeyler yazıyordu oyunu nereden açıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.