R6S maça girerken çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

jwlly

Hectopat
Arkadaşlar dün Rainbow aldım yükledim, maça girerken ekran donuyor crash yiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Anakartınızda XMP desteği var mı varsa açın frekanslar düzelecektir.

Data soundakini yani bir de şöyle hata veriyor.

Dostum hata sürekli mi mevcut yoksa o günlük oluşan bir hata mı? Mâlum Ubisoft serverleri çok iyi değil bende arada sırada hatayı alıyorum.

Dostum hata sürekli mi mevcut yoksa o günlük oluşan bir hata mı? Mâlum Ubisoft serverleri çok iyi değil bende arada sırada hatayı alıyorum.

Daha oyunu yeni yükledim. Açtım oyunu Epic'den indirimden aldım, 23TL'ye sonra oyuna girerken dondu crash yedim.

Oyunu 2 kez falan indirmeyi denediniz mi Ubisoft forumunda böyle yazılmış çünkü.

Valla bir Epic'de 85 GB indirdi bir de UPlay'de 2.22 GB indirdi. Şimdi sounddata dosyasındaki PC klasörünü sildim onu yüklüyorum 6.09 GB sorun çözülüyor diyorlar. Deneyeyim güncelledim az önce ekran kartını da olmazsa uPlay yükleceğim kendi sitesinden.

Dosyaları doğrular mısınız?

Doğruladım. Bir sıkıntı çıkmadı.

Buluta bağlamanızda sorun olabilir gibi şeyler yazıyordu oyunu nereden açıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…