Cemalettinbayraktar
Kilopat
Daha fazla
Bende de veriyor ama oyundan atmıyor. HD 6750 ekrna kartı kullanıyorum. Galiba driver güncellemenizi istiyor.
Shift+F2 tusuna basip bildirimi kapatmayi deneyin. Oyun kapaniyorsa oyunu acmadan Uplay istemcisine girin, oradan bildirimler kismindan oyun ici bildirimleri devre disi birakip tekrar deneyin.
Aynı reis atıyor oyundan driver indiriyorum GeForce ana sayfadan temiz kurulum yapıp deneyeceğim bakalım olmazsa başka çözüm arıcaz.
---------AYRICA BÖYLE BİR UYARI ALIYORUM------ _?_Takır takır Full ayarda 90-130 FPS arası oynadığım oyun dünden beri böyle bir hata veriyor sebebi nedir?
Ardından direkt kapanıyor oyun.
display driver version msi g24c4 is not supported please install the latest display driver available.would you like to continue471.96 daha yeni cikti. Su an sorunlarla dolu bir sürüm. DDU ile güncel sürücüyü kaldirip bir önceki sürümü kurmayi dener misiniz? Kaldirmadan önce internet baglantisini kesin yoksa Windows kafasina göre otomatik sürücü kurabiliyor.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Bir önceki sürümü kurmanız gerektiğini söylemiştim. Güncel sürüm ilk çıktığında anında kullanılmamalı.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.