R6S "You are running an unsupporting video driver" uyarısı

İşletim sistemi
Windows 10
Yer
sakarya/akyazı
Daha fazla  
Takır takır Full ayarda 90-130 FPS arası oynadığım oyun dünden beri böyle bir hata veriyor sebebi nedir?
Ardından direkt kapanıyor oyun.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    213,7 KB · Görüntüleme: 64
Shift+F2 tusuna basip bildirimi kapatmayi deneyin. Oyun kapaniyorsa oyunu acmadan Uplay istemcisine girin, oradan bildirimler kismindan oyun ici bildirimleri devre disi birakip tekrar deneyin.

Aynı reis atıyor oyundan driver indiriyorum GeForce ana sayfadan temiz kurulum yapıp deneyeceğim bakalım olmazsa başka çözüm arıcaz.
Aynı reis atıyor oyundan driver indiriyorum GeForce ana sayfadan temiz kurulum yapıp deneyeceğim bakalım olmazsa başka çözüm arıcaz.
x1.png
x3png.png
z2.png
z2.png
z2.png

Takır takır Full ayarda 90-130 FPS arası oynadığım oyun dünden beri böyle bir hata veriyor sebebi nedir?
Ardından direkt kapanıyor oyun.
---------AYRICA BÖYLE BİR UYARI ALIYORUM------ _?_
xxxaa.png

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    2,8 MB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
471.96 daha yeni cikti. Su an sorunlarla dolu bir sürüm. DDU ile güncel sürücüyü kaldirip bir önceki sürümü kurmayi dener misiniz? Kaldirmadan önce internet baglantisini kesin yoksa Windows kafasina göre otomatik sürücü kurabiliyor.

471.96 daha yeni cikti. Su an sorunlarla dolu bir sürüm. DDU ile güncel sürücüyü kaldirip bir önceki sürümü kurmayi dener misiniz? Kaldirmadan önce internet baglantisini kesin yoksa Windows kafasina göre otomatik sürücü kurabiliyor.

display driver version msi g24c4 is not supported please install the latest display driver available.would you like to continue
-
ekran sürücüsü sürümü msi g24c4 desteklenmiyor lütfen mevcut en son ekran sürücüsünü yükleyin.devam etmek ister misiniz

bu durumda ne yapmam gerek reis
anladığım kadarıyla ekran kartı monitörü desteklemiyor

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Ekran kartı sürücüsünü yeni mi güncellediniz veya güncellemeden sonra mı oldu? Eğer öyleyse DDU ile sürücüyü silip bir önceki sorunsuz sürücüye geçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı