Cemalettinbayraktar Kilopat Katılım 19 Mart 2017 Mesajlar 674 Yer sakarya/akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #1 Takır takır Full ayarda 90-130 FPS arası oynadığım oyun dünden beri böyle bir hata veriyor sebebi nedir? Ardından direkt kapanıyor oyun. Dosya Ekleri Adsız.jpg 213,7 KB · Görüntüleme: 64
Takır takır Full ayarda 90-130 FPS arası oynadığım oyun dünden beri böyle bir hata veriyor sebebi nedir? Ardından direkt kapanıyor oyun.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.484 Çözümler 776 1 Eylül 2021 #11 @Cemalettinbayraktar Şu an hangi hatayı alıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Cemalettinbayraktar Kilopat Katılım 19 Mart 2017 Mesajlar 674 Yer sakarya/akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #12 reptile dedi: @Cemalettinbayraktar Şu an hangi hatayı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... -------DOSYALARI YEDEKLEYİP PC Yİ SIFIRLADIM DÜZELDİ SORUN YOK ŞUAN----- TEŞEKKÜRLER Artı 0 Eksi
reptile dedi: @Cemalettinbayraktar Şu an hangi hatayı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... -------DOSYALARI YEDEKLEYİP PC Yİ SIFIRLADIM DÜZELDİ SORUN YOK ŞUAN----- TEŞEKKÜRLER
Detroit893 Femtopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 26 9 Eylül 2022 #13 reptile dedi: Bir önceki sürümü kurmanız gerektiğini söylemiştim. Güncel sürüm ilk çıktığında anında kullanılmamalı. Genişletmek için tıkla... Bendede ayni seyi diyir unspuuorted deiver laptop kullaniyorum driver nvidia 920m guncel yenisi cikmiyor Artı 0 Eksi
reptile dedi: Bir önceki sürümü kurmanız gerektiğini söylemiştim. Güncel sürüm ilk çıktığında anında kullanılmamalı. Genişletmek için tıkla... Bendede ayni seyi diyir unspuuorted deiver laptop kullaniyorum driver nvidia 920m guncel yenisi cikmiyor