Kalıcı olarak baglanma sorusuyla hiç karsılasmadım. Steam baglantısını nasıl kaldırıp kopyalayacağım? Biraz açabilir misin?Başta o hesaba kalıcı olarak bağlanacağını onaylıyorsunuz. Aktaramazsınız. Steam bağlantısını kaldırıp başka bir Uplay hesabına yeni bir Siege kopyası alabilirsiniz isterseniz.
2 saati gecti iade edemiyorum. Yani bilgisayarımdan komple kaldırsam bile düzelmez mi?Oyunu ilk satın alıp başlattığınızda “isminiz (e-postanız)” şeklinde belirtilerek bağlanacağı yazıyordu. Oyunu iade edebilirsiniz edebiliyorsanız. Sonra Steam Destek’e CD anahtarını değiştirmek istediğinizi söyleyerek yenisini satın alın. Belki ilk iadeyi yapmamanızı isteyebilirler.
Uplay > Settings > Account Linking > Steam logosunun yanındaki Unlink yoluyla bağlantıyı kaldırabilirsiniz.
Hayır, düzelmez. Veri Ubisoft sunucularında tutuluyor. İsterseniz Ubisoft'a yazabilirsiniz. Bir ihtimal bağlı olan hesabı değiştirirler.2 saati gecti iade edemiyorum. Yani bilgisayarımdan komple kaldırsam bile düzelmez mi?
Unlinkteki baglantı aktif degil baglı olan hesapta.Oyunu ilk satın alıp başlattığınızda “isminiz (e-postanız)” şeklinde belirtilerek bağlanacağı yazıyordu. Oyunu iade edebilirsiniz edebiliyorsanız. Sonra Steam Destek’e CD anahtarını değiştirmek istediğinizi söyleyerek yenisini satın alın. Belki ilk iadeyi yapmamanızı isteyebilirler.
Uplay > Settings > Account Linking > Steam logosunun yanındaki Unlink yoluyla bağlantıyı kaldırabilirsiniz.
Son bir sorum daha vardı. Diyelim 6 ay sonra bu baglı olan Uplay hesabının sifresi degistirildi baskası tarafından, ben erisemiyorum; bu durumda Rainbow'a bir şey olur mu? Bir daha girebilir miyim?Hayır, düzelmez. Veri Ubisoft sunucularında tutuluyor. İsterseniz Ubisoft'a yazabilirsiniz. Bir ihtimal bağlı olan hesabı değiştirirler.
Ubisoft Help - Official Account & Game Support
Ubisoft Official Help Site. Support, rewards, troubleshooting, player safety, servers status and game tips. How can we help?support.ubisoft.com
"We'll have to transfer the game from your friends to your Uplay account before you can launch the game, you'll also lose any progress from this."
Baglantıyı kaldırma derken hesabı mı sileyim?Steam üzerinden Six Siege'e bağlanırsanız otomatik olarak o hesaba bağlanır. Şifresini sormaz çünkü bağlantı var.
Nasıl bir görüntü ile karşılaşıyorunuz Unlink kısmına gittiğinizde?
Şuradan bağlantıyı kaldırmayı deneyin: Ubisoft Account.
Daha sonra Ubisoft'a oyunu yanlış hesaba bağladığınızı ve aktarmak istediğinizi söyleyin. Ubisoft'a buradan erişebilirsiniz: Ana Sayfa - Ubisoft Destek.
İnternette Ubisoft çalışanının yazdığına göre oyunu aktarabiliyorsunuz fakat ilerlemeniz siliniyor.
Hayır. Steam hesabınızın altında Unlink yazıyor o sayfada. Dediğim gibi Ubisoft ile iletişime geçin ve oyunu aktarmalarını isteyin.Baglantıyı kaldırma derken hesabı mı sileyim?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.