R6'yı Uplay hesabından baska Uplay hesabına baglamak

İşletim sistemi
Windows 10
Başta o hesaba kalıcı olarak bağlanacağını onaylıyorsunuz. Aktaramazsınız. Steam bağlantısını kaldırıp başka bir Uplay hesabına yeni bir Siege kopyası alabilirsiniz isterseniz.

Başta o hesaba kalıcı olarak bağlanacağını onaylıyorsunuz. Aktaramazsınız. Steam bağlantısını kaldırıp başka bir Uplay hesabına yeni bir Siege kopyası alabilirsiniz isterseniz.
Kalıcı olarak baglanma sorusuyla hiç karsılasmadım. Steam baglantısını nasıl kaldırıp kopyalayacağım? Biraz açabilir misin?

Bir de R6'yı komple PC'den silsem Uplay'i de silsem tekrar yuklesem R6'yı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu ilk satın alıp başlattığınızda “isminiz (e-postanız)” şeklinde belirtilerek bağlanacağı yazıyordu. Oyunu iade edebilirsiniz edebiliyorsanız. Sonra Steam Destek’e CD anahtarını değiştirmek istediğinizi söyleyerek yenisini satın alın. Belki ilk iadeyi yapmamanızı isteyebilirler.

Uplay > Settings > Account Linking > Steam logosunun yanındaki Unlink yoluyla bağlantıyı kaldırabilirsiniz.

Oyunu ilk satın alıp başlattığınızda “isminiz (e-postanız)” şeklinde belirtilerek bağlanacağı yazıyordu. Oyunu iade edebilirsiniz edebiliyorsanız. Sonra Steam Destek’e CD anahtarını değiştirmek istediğinizi söyleyerek yenisini satın alın. Belki ilk iadeyi yapmamanızı isteyebilirler.

Uplay > Settings > Account Linking > Steam logosunun yanındaki Unlink yoluyla bağlantıyı kaldırabilirsiniz.
2 saati gecti iade edemiyorum. Yani bilgisayarımdan komple kaldırsam bile düzelmez mi?

2 saati gecti iade edemiyorum. Yani bilgisayarımdan komple kaldırsam bile düzelmez mi?
Hayır, düzelmez. Veri Ubisoft sunucularında tutuluyor. İsterseniz Ubisoft'a yazabilirsiniz. Bir ihtimal bağlı olan hesabı değiştirirler.

Unlinkteki baglantı aktif degil baglı olan hesapta.
Hayır, düzelmez. Veri Ubisoft sunucularında tutuluyor. İsterseniz Ubisoft'a yazabilirsiniz. Bir ihtimal bağlı olan hesabı değiştirirler.

Son bir sorum daha vardı. Diyelim 6 ay sonra bu baglı olan Uplay hesabının sifresi degistirildi baskası tarafından, ben erisemiyorum; bu durumda Rainbow'a bir şey olur mu? Bir daha girebilir miyim?

Steam üzerinden Six Siege'e bağlanırsanız otomatik olarak o hesaba bağlanır. Şifresini sormaz çünkü bağlantı var.

Nasıl bir görüntü ile karşılaşıyorunuz Unlink kısmına gittiğinizde?

Şuradan bağlantıyı kaldırmayı deneyin: Ubisoft Account.

Daha sonra Ubisoft'a oyunu yanlış hesaba bağladığınızı ve aktarmak istediğinizi söyleyin. Ubisoft'a buradan erişebilirsiniz: Ana Sayfa - Ubisoft Destek.

İnternette Ubisoft çalışanının yazdığına göre oyunu aktarabiliyorsunuz fakat ilerlemeniz siliniyor.

"We'll have to transfer the game from your friends to your Uplay account before you can launch the game, you'll also lose any progress from this."

Steam üzerinden Six Siege'e bağlanırsanız otomatik olarak o hesaba bağlanır. Şifresini sormaz çünkü bağlantı var.

Nasıl bir görüntü ile karşılaşıyorunuz Unlink kısmına gittiğinizde?

Şuradan bağlantıyı kaldırmayı deneyin: Ubisoft Account.

Daha sonra Ubisoft'a oyunu yanlış hesaba bağladığınızı ve aktarmak istediğinizi söyleyin. Ubisoft'a buradan erişebilirsiniz: Ana Sayfa - Ubisoft Destek.

İnternette Ubisoft çalışanının yazdığına göre oyunu aktarabiliyorsunuz fakat ilerlemeniz siliniyor.
Baglantıyı kaldırma derken hesabı mı sileyim?

Baglantıyı kaldırma derken hesabı mı sileyim?
Hayır. Steam hesabınızın altında Unlink yazıyor o sayfada. Dediğim gibi Ubisoft ile iletişime geçin ve oyunu aktarmalarını isteyin.

Şuradan iletişime geçebilirsiniz: Ana Sayfa - Ubisoft Destek.

İletişime geçtikten sonra oyununuzu istediğiniz Uplay hesabına aktaracaklar fakat ilerlemeniz silinecek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı