R7 1700 için 12-13 bin TL'ye ekran kartı önerisi

|.naVih

Megapat
Yer
Orta Dünya
Daha fazla  
Meslek
Valar
Arkadaşlar, sistemimde Ryzen 7 1700 işlemci, MSI B350 Tomahawk anakart ve 32 GB RAM mevcut. RX 560 ekran kartını yükseltmek istiyorum. LoL, FIFA, CS2 açsın yeterli benim için. Şu anki kasım indirimlerinden ne alabilirim? Bütçem de 12-13 bin TL civarı, duruma göre artırabilirim. İkinci sistemim olduğu için çok da abartı bir şey olmasına gerek yok. Oyunlarda idare etsin yeter. İkinci ellere güvenmiyorum, sıfır olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen yeterli değilse 2. ele başvurman gerekir. Bu adamdan Emir M ve ben kart aldık. İkimiz de memnun kaldık. Bana kargo yaptı sağ olsun. Güvenilir satıcıdır. Elindeki kartı da satın alabilir yine kargo ile gönderirsen.

Kalan paraya da şundan takarsın, mis olur.

Bütçen yeterli değilse 2. ele başvurman gerekir. Bu adamdan Emir M ve ben kart aldık. İkimiz de memnun kaldık. Bana kargo yaptı sağ olsun. Güvenilir satıcıdır. Elindeki kartı da satın alabilir yine kargo ile gönderirsen.

Kalan paraya da şundan takarsın, mis olur.
Sadece ekran kartı almam mantıksız o zaman işlemciyle beraber değiştirmem gerekecek. Sorun şu ki nakit olarak değil de taksitli almam benim için daha iyi olur. Hem işlemci hem de ekran kartı olarak önerdiğiniz ikisini alsam yeterli olur mu ?

Sadece ekran kartı almam mantıksız o zaman işlemciyle beraber değiştirmem gerekecek. Sorun şu ki nakit olarak değil de taksitli almam benim için daha iyi olur. Hem işlemci hem de ekran kartı olarak önerdiğiniz ikisini alsam yeterli olur mu ?

Evet ikisi iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı