R7 1700 için 1750 TL Ekran Kartı Önerisi

Herkes gibi o monitöre 580 öneririm. Ayrı yeten diğer parçalardan seçtiğin PSU hakkında kullananlar tarafından pek olumlu geri dönüş olmadığından farklı marka model PSU ile değiştirirsen senin için daha iyi olur.

Merhaba.
Ne gibi sıkıntılar oluyor acaba? Bunu da araştırıp almıştım.
Hangi PSU'yu tavsiye edersiniz?

Bütçeyi 500 TL daha arttırıp Sinerji'den Gigabyte GTX 1070 alabilirsin. Alma şansın yoksa Monitör FreeSync destekliyse RX 580 8GB al, değilse GTX 1060 6GB al. Mümkünse iyi araştırma yapıp al parçanı. Eğer ki karar verdiysen bu mesaja cevap ver sana marka/model tavsiye ederim.

Merhaba,
Büyük ihtimal RX580 alacağım. Ancak piyasada yok. Olanlar da çok pahalı.
Sanırım biraz daha bekleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Ne gibi sıkıntılar oluyor acaba. Bunu da araştırıp almıştım.
Hangi PSU yu tavsiye edersiniz.

Merhaba,
Büyük ihtimal RX580 alacağım. Ancak piyasada yok. Olanlar da çok pahalı.
Sanırım biraz daha bekleyeceğim.

Bu konuda bahsedilmiş. Gerçi münferit olabilir fakat ben PSU'da en ufak olumsuzluk gösteren durumu önemserim. Çünkü kendim kronik sorunlu bir PSU kullanmaktayım.

Bu konuda bahsedilmiş. Gerçi münferit olabilir fakat ben PSU'da en ufak olumsuzluk gösteren durumu önemserim. Çünkü kendim kronik sorunlu bir PSU kullanmaktayım.
O konuda CW'den bahsedilmiş. CM MasterWatt serisi CW açısından kronik bir sorunlu değil. O şansa denk gelebiliyor. Ben o PSU'yu almasıan karşı değilim. Zira o fiyata zaten başka PSU seçenekleri çok az.

O konuda CW'den bahsedilmiş. CM MasterWatt serisi CW açısından kronik bir sorunlu değil. O şansa denk gelebiliyor. Ben o PSU'yu almasıan karşı değilim. Zira o fiyata zaten başka PSU seçenekleri çok az.

Alternatif High-Power, FSP, KCAS, Viper alabilir. Bilhassa KCAS ve Viper Bronz sertifikalı bir tık daha iyidir.

KCAS biraz eski bir PSU. Ne kadar iyi olur bilmem. High Power ise bu PSU'dan iyi değil. FSP'nin ise Hydro'sunu alabiliyorsa onu tavsiye ederim kaliteli bir PSU. Ancak diğerleri de pek iç açıcı değil :)

Şu an markaya odaklı yorum yapıyorsun. Masterwatt giriş seviyedir önermediğim Corsair'in VS, CX serisinden pek farkı yoktur.

Elbette giriş seviye. Ama High Power orta kalitede ürün sunan bir firma -yüksek fiyatlılardan bahsetmiyorum- :) O fiyat bandındaki bütün PSU'lar öyle zaten. Ama bu bahsettiklerin arasında MasterWatt daha cazip geldi bana. Tercihe kalmış tabii. High Power'ı bilmiyorum ama kalan bahsettiklerinin hiçbiri üzmez zaten :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı