R7 1700 ve 1080 Ti sistem düşük performans

BIOS ve sürücülerini güncel tut. Oyunları 2K da mı oynuyorsun?
Sacma. Bu kadar olur. Bu nasil bir zihniyet? Bir kere kendi sistemim icin soyliyeyim ryzen 7 1700 islemci asus b350 plus anakart kullaniyorum. Ram ve ekran kartim sizinkinden dusuk ozelliklere sahip. İlk baslarda sorunlar vardi fakat performans dusuklugu diye bir sey yoktu, blue screen hatasi vardi. Bu sorun kisa surede bios ve chipset guncellemeleri ile giderildi. Agesa ile ilgili olan bios guncellemelerini yaptiniz mi?
Sattiklari urunun arkasinda dursunlar once sanki kusurlu urun satmislarda uyduracak bahane bulamiyorlar!

Bir kaç oyundan benchmark alıp atar mısın?

Sistemi İtopya adlı mağazadan satın aldım.İlk verdiğimde arkadaşlar sorun görünüyor doğru diyorsunuz diyorlardı lakin bugün bir sorun görünmüyor değişim yapamayız dediler ben gaming x modeli ile değişim istiyordum.kendileri tarafından servise gönderildi ekran kartım bugün bakalım akıbeti ne olacak 13 bin harcadığım makinemi kullanamıyorum sonuç olarak bakalım daha ne kadar sürecek :)

Kardeşim bendede ryzen 1700 ile gtx 1080 ti var fakat anakartım gigabyte bende böyle bir sorunyok acaba oyunlarda ekran kartı yüzde kaç kullanılıyor ben 4k ultrada bf1 de %80 kullanılıyor hemde dx12 de ve 60 fps alıyorum sabit

BIOS guncel mi ? Yazilimsal bir sorun oldugunu umuyorum. Yalniz sistemi satin aldiginiz yere toplattirdiysaniz montaj dogru yapilmis mi yapilmamis mi kontrol etmekte fayda var. Basit bir sorun da olabilir. Konuyu biraz fotograf veya videolarla detaylandirirsaniz daha kolay yardimci olabiliriz.

Sisteminiz aslında güzel bir sistem bios güncellemeyi unutmayın ryzenlerde önemli.

Ben işlemcide sorun olduğunu düşünmüyorum. Bence sorun güncellemelerde olabilir.

İşlemcide sıkıntı var dedilerse aynısıyla değiştirsinler. Çünkü o işlemci darboğaz ve donma yaşatacak bir işlemci değil. Bios güncellemelerini yapın öyle deneyin. Donma sadece oyunlarda ise ekran kartında problem olabilir.

Sistemi kontrol etmeden mi söylediler. Bir bakalım belki başka bir sıkıntı vardır demediler mi?

Sürücülerin güncel mi? BIOS güncel mi? CPU-GPU kullanım ve sıcaklık değerlerin neler? O işlemci o kartı kaldırabilecek güçtedir. Oradaki arkadaşlarda cahilin teki.

Sacma. Bu kadar olur. Bu nasil bir zihniyet? Bir kere kendi sistemim icin soyliyeyim ryzen 7 1700 islemci asus b350 plus anakart kullaniyorum. Ram ve ekran kartim sizinkinden dusuk ozelliklere sahip. İlk baslarda sorunlar vardi fakat performans dusuklugu diye bir sey yoktu, blue screen hatasi vardi. Bu sorun kisa surede bios ve chipset guncellemeleri ile giderildi. Agesa ile ilgili olan bios guncellemelerini yaptiniz mi?
Sattiklari urunun arkasinda dursunlar once sanki kusurlu urun satmislarda uyduracak bahane bulamiyorlar!

Bir kaç oyundan benchmark alıp atar mısın?

Acaba bios ve chipset driverleri vb. Eski mi?

4k da %80 de iyi değil yalnız. Ters giden bir şeyler var.

Büyük ihtimal v-sync aktif. 60 fps sabit demiş arkadaş.

BIOS guncel mi ? Yazilimsal bir sorun oldugunu umuyorum. Yalniz sistemi satin aldiginiz yere toplattirdiysaniz montaj dogru yapilmis mi yapilmamis mi kontrol etmekte fayda var. Basit bir sorun da olabilir. Konuyu biraz fotograf veya videolarla detaylandirirsaniz daha kolay yardimci olabiliriz.

Tekrar merhaba Aus servisten GPU arızası sebebi ile iade değişim kararı çıktı şimdi Yen'i kart alacağım ve artık sorun yaşamak istemiyorum sizce kartı aorus xtreme edition ile mi msi gaming x ile mi değişeyim ?

Ben Gigabye Aorus alırdım, hangisi ucuzsa o alınmalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben Gigabye Aorus alırdım, hangisi ucuzsa o alınmalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aorus bi 300 tl daha pahalı ama çekirdek hızı falan daha yüksek

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı