Sistemim kötü olmadığı halde oyunlarda düşük FPS alıyorum. Mesela Valorant 130 FPS veriyor tüm ayarlar en düşükteyken ve aniden FPS dropları yaşıyorum. Driverlar güncel, termal macunu yeni, arkada açık program olmuyor.
RAM eksik onları tamamla (2x8 GB) droplar %90 ihtimalle gidecektir. %10 ihtimal depolama birimi derim ama RAM'ler eksik olduğu sürece önceliği buna veriyorum.
Sistemim kötü olmadığı halde oyunlarda düşük FPS alıyorum. Mesela Valorant 130 FPS veriyor tüm ayarlar en düşükteyken ve aniden FPS dropları yaşıyorum. Driverlar güncel, termal macunu yeni, arkada açık program olmuyor.
Sistemim kötü olmadığı halde oyunlarda düşük FPS alıyorum. Mesela Valorant 130 FPS veriyor tüm ayarlar en düşükteyken ve aniden FPS dropları yaşıyorum. Driverlar güncel, termal macunu yeni, arkada açık program olmuyor.2 tane ram belirtmemişim sanırım.
Hocam virüs taraması düzenli yaparım son 2 yıldır kaspersky internet security var sıcaklık 100ün üstüne çıkmaz format haziranda atıldı ssd 500 mb okuma 500 yazma
@ragnaros99 ani droplar iyiye işaret değil o sistemde. İşletim sistemini en son ne zaman kurdun? AV bir yere kadar Windows'un zamanla sapıttığı bilinen bir gerçek.
@ragnaros99 ani droplar iyiye işaret değil o sistemde. İşletim sistemini en son ne zaman kurdun? AV bir yere kadar Windows'un zamanla sapıttığı bilinen bir gerçek.