326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 3 Kasım 2020 #21 Jobs dedi: Fanın hızı bir nebze daha hızlanacak hafif etkisi olur ama asıl etki termal macunda olur. Genişletmek için tıkla... Termal macun cepte. 5 gündür bekliyorum, yarın gelecek. Başka fan ayarı arttırma yöntemi var mı?
Jobs dedi: Fanın hızı bir nebze daha hızlanacak hafif etkisi olur ama asıl etki termal macunda olur. Genişletmek için tıkla... Termal macun cepte. 5 gündür bekliyorum, yarın gelecek. Başka fan ayarı arttırma yöntemi var mı?
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 3 Kasım 2020 #22 326001 dedi: Yaptım, ne işe yarayacak? Emin misiniz? Şu an yüzümü öyle güldürdün ki. Yarın kesin geliyor, bir daha bu kadar beklemeyi çekemezdim. Genişletmek için tıkla... Eminim işlemci veya ekran kartı ayrı termal macun yoktur. Hepsi aynı.
326001 dedi: Yaptım, ne işe yarayacak? Emin misiniz? Şu an yüzümü öyle güldürdün ki. Yarın kesin geliyor, bir daha bu kadar beklemeyi çekemezdim. Genişletmek için tıkla... Eminim işlemci veya ekran kartı ayrı termal macun yoktur. Hepsi aynı.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 3 Kasım 2020 #23 Nakerosu dedi: Eminim işlemci veya ekran kartı ayrı termal macun yoktur. Hepsi aynı. Genişletmek için tıkla... Biri farklı demişti bir forumda kafam o karıştırdı. Sürmek çok zor mudur? İşlemciye sürmek kadar zor mudur?
Nakerosu dedi: Eminim işlemci veya ekran kartı ayrı termal macun yoktur. Hepsi aynı. Genişletmek için tıkla... Biri farklı demişti bir forumda kafam o karıştırdı. Sürmek çok zor mudur? İşlemciye sürmek kadar zor mudur?
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 3 Kasım 2020 #24 326001 dedi: Biri farklı demişti bir forumda kafam o karıştırdı. Sürmek çok zor mudur? İşlemciye sürmek kadar zor mudur? Genişletmek için tıkla... Kolay. Üstündeki fanı veya bloğu sökün sonra süreceksiniz.
326001 dedi: Biri farklı demişti bir forumda kafam o karıştırdı. Sürmek çok zor mudur? İşlemciye sürmek kadar zor mudur? Genişletmek için tıkla... Kolay. Üstündeki fanı veya bloğu sökün sonra süreceksiniz.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #25 Hayır. İşlemci ve ekran kartına aynı termal macun kullanılabilir. İkisi de özünde işlemci
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 3 Kasım 2020 #26 Nakerosu dedi: Kolay. Üstündeki fanı veya bloğu sökün sonra süreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Bir video izledim. Adam bütün vidaları söktü, ekran kartını kaldırdı. O kadar zor mudur? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nakerosu dedi: Kolay. Üstündeki fanı veya bloğu sökün sonra süreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Bir video izledim. Adam bütün vidaları söktü, ekran kartını kaldırdı. O kadar zor mudur? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #27 326001 dedi: Termal macun cepte. 5 gündür bekliyorum, yarın gelecek. Başka fan ayarı arttırma yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... Başka yöntem yok zaten onu 100 yapınca fullde çalısıyor fan.
326001 dedi: Termal macun cepte. 5 gündür bekliyorum, yarın gelecek. Başka fan ayarı arttırma yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... Başka yöntem yok zaten onu 100 yapınca fullde çalısıyor fan.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 3 Kasım 2020 #28 326001 dedi: Bir video izledim. Adam bütün vidaları söktü, ekran kartını kaldırdı. O kadar zor mudur? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O'nun modeli farklı senin ki farklı. Senin ki tek fan incecik blok var.(Tabii markası Sapphire ise.)
326001 dedi: Bir video izledim. Adam bütün vidaları söktü, ekran kartını kaldırdı. O kadar zor mudur? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O'nun modeli farklı senin ki farklı. Senin ki tek fan incecik blok var.(Tabii markası Sapphire ise.)
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #29 326001 dedi: Bir video izledim. Adam bütün vidaları söktü, ekran kartını kaldırdı. O kadar zor mudur? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O kart ile sizinki bir mi? Eminim hiç zorlanmazsınız. İsterseniz internete ''R7 240 temizleme'' yazabilirsiniz.
326001 dedi: Bir video izledim. Adam bütün vidaları söktü, ekran kartını kaldırdı. O kadar zor mudur? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O kart ile sizinki bir mi? Eminim hiç zorlanmazsınız. İsterseniz internete ''R7 240 temizleme'' yazabilirsiniz.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 3 Kasım 2020 #30 Nakerosu dedi: O'nun modeli farklı senin ki farklı. Senin ki tek fan incecik blok var.(Tabii markası Sapphire ise.) Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/asus-amd-radeon-r7-240-2gb-ddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-r7240-2gd5-l-p-HBV00000AJBCH?magaza=7Renk&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=CjwKCAiAnIT9BRAmEiwANaoE1SpiCcZKX3ao82O5Vustr-O3f1HATKWiLwI1KqhPN5bbaP34h4vD3BoCGmQQAvD_BwE prex dedi: O kart ile sizinki bir mi? Eminim hiç zorlanmazsınız. İsterseniz internete ''R7 240 temizleme'' yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Benim kartım https://www.hepsiburada.com/asus-am...O3f1HATKWiLwI1KqhPN5bbaP34h4vD3BoCGmQQAvD_BwE
Nakerosu dedi: O'nun modeli farklı senin ki farklı. Senin ki tek fan incecik blok var.(Tabii markası Sapphire ise.) Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/asus-amd-radeon-r7-240-2gb-ddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-r7240-2gd5-l-p-HBV00000AJBCH?magaza=7Renk&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=CjwKCAiAnIT9BRAmEiwANaoE1SpiCcZKX3ao82O5Vustr-O3f1HATKWiLwI1KqhPN5bbaP34h4vD3BoCGmQQAvD_BwE prex dedi: O kart ile sizinki bir mi? Eminim hiç zorlanmazsınız. İsterseniz internete ''R7 240 temizleme'' yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Benim kartım https://www.hepsiburada.com/asus-am...O3f1HATKWiLwI1KqhPN5bbaP34h4vD3BoCGmQQAvD_BwE