Envfedaisi
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ana Donanım
İşlemci: İntel Core İ7-6700 CPU, 3,4 GHz
Ram: 16,3GB
Disk: HDD 1 TB
İşletim Sist. : Windows 10, 64 bit
Ekran Kartı: AMD Radeon R7 200 Series(Görüntü Belleği:4GB)
Monitör: 1920 x 1080, 59,750 Hz. (60'da oluyor)
Yardımcı Donanım:
Mouse: Everest SM-353B Usb
Klavye: NUO KYT-790(Lanetli klavye asla önermem)
Hoparlör: Kerasus markası modelini bilmiyorum.(çok ucuz ve kulaklık hissiyatı veriyor öneririm.)
- RAM
- 16384MB 2133 MHz
- SSD veya HDD modeli
- HDD 1 TB
- Ekran kartı
- AMD Radeon R7 200 Series 4GB
- İşlemci
- İntel Core İ7-6700 CPU 3.40 GHz 4 Çekirdekli
Öncelikle selamlar, bu driver mevzusu yüzünden zor durumdayım. Misal sadece bir oyuna mı özgü emin değilim ama 300 FPS gösterir, sanki 40 FPS gibi oynarsın; Netflix ve Disney +'da sebepsiz yere çöker; sistem hiç bir günahın olmamasına rağmen aniden çöküverir; yeni oyun yüklersin, sistem gereksinimleri önerilenleri beşe ona katlarken oyun açıldığı gibi çöker; 60 FPS videolarda belki HDD'den de kaynaklıdır ama drop sıkıntın vardır; ETS2 ATS2'yi eskiden kaldırırken güncellemelerle birlikte açmaz hale gelir...
Gına geldim artık, hayatımda bir ilk olmak üzere artık 10 senedir(bilgisayar 10 senelik) manuel olarak güncellemediğim ekran kartına bir el atmam gerekiyor. Ancak AMD olduğu için güvenemiyorum en yeni sürümü yüklemeye. Ayrıca dediğim gibi, bir ilk olduğu için bilgisayarını seven biri olarak yardıma ihtiyacım var. Konuyla ilgili şu sorulara cevap arıyorum:
1. AMD Radeon R7 200 Series ekran kartı için yazılı olan sisteme hangi driver en uygunu olur?
2. Eğer DDU'ya ihtiyacım varsa, nereden yüklemem gerekir?
2.1 DDU nasıl kullanılır?
3. Güncelleme nereden nasıl yapılmalıdır?
4. Değişecek şeyler nelerdir ve yukarda yazdığım buglar devam eder mi yada yenileri çıkar mı?
NOT: Şuana kadar sanırım hiç bir WinUpdate'i atlamadım.
Şimdiden teşekkür ederim. İnşallah bu sene yada sonraki sene babamla ortaklaşa kullandığım bu bilgisayarı yenileyeceğim. Driverın bir etkisi olur mu bilmiyorum fakat yeni bilgisayarda babam rahatça ETS2 ATS2'de saat kasmaya devam eder(ikisinde toplam 1000 saatten fazla oynamışlığı var
. ).
Gına geldim artık, hayatımda bir ilk olmak üzere artık 10 senedir(bilgisayar 10 senelik) manuel olarak güncellemediğim ekran kartına bir el atmam gerekiyor. Ancak AMD olduğu için güvenemiyorum en yeni sürümü yüklemeye. Ayrıca dediğim gibi, bir ilk olduğu için bilgisayarını seven biri olarak yardıma ihtiyacım var. Konuyla ilgili şu sorulara cevap arıyorum:
1. AMD Radeon R7 200 Series ekran kartı için yazılı olan sisteme hangi driver en uygunu olur?
2. Eğer DDU'ya ihtiyacım varsa, nereden yüklemem gerekir?
2.1 DDU nasıl kullanılır?
3. Güncelleme nereden nasıl yapılmalıdır?
4. Değişecek şeyler nelerdir ve yukarda yazdığım buglar devam eder mi yada yenileri çıkar mı?
NOT: Şuana kadar sanırım hiç bir WinUpdate'i atlamadım.
Şimdiden teşekkür ederim. İnşallah bu sene yada sonraki sene babamla ortaklaşa kullandığım bu bilgisayarı yenileyeceğim. Driverın bir etkisi olur mu bilmiyorum fakat yeni bilgisayarda babam rahatça ETS2 ATS2'de saat kasmaya devam eder(ikisinde toplam 1000 saatten fazla oynamışlığı var