U UMUTCAN KESKEK Zeptopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #1 Herkese merhaba, sistem olarak. Intel Core i3 3.30 GHz. AMD Radeon R7 200 series. 8 GB RAM. 60 Hertz monitörüm var. GTA 5 Online oynamak istiyorum. Sizce yeterli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2021
Herkese merhaba, sistem olarak. Intel Core i3 3.30 GHz. AMD Radeon R7 200 series. 8 GB RAM. 60 Hertz monitörüm var. GTA 5 Online oynamak istiyorum. Sizce yeterli mi?
AlperenŞık Megapat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 477 Çözümler 15 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2021 #2 Dostum senden ricam ekran katını modelini tam öğrenmen çünkü R7 200 serisi dediğimizde birçok kart bulunabiliyor içerisinde. Artı 0 Eksi
Dostum senden ricam ekran katını modelini tam öğrenmen çünkü R7 200 serisi dediğimizde birçok kart bulunabiliyor içerisinde.
KS KS U UMUTCAN KESKEK Zeptopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #3 AlperenŞık dedi: Dostum senden ricam ekran katını modelini tam öğrenmen çünkü R7 200 serisi dediğimizde birçok kart bulunabiliyor içerisinde. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl öğrenebilirim ? Artı 0 Eksi
AlperenŞık dedi: Dostum senden ricam ekran katını modelini tam öğrenmen çünkü R7 200 serisi dediğimizde birçok kart bulunabiliyor içerisinde. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl öğrenebilirim ?
AlperenŞık Megapat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 477 Çözümler 15 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2021 #4 UMUTCAN KESKEK dedi: Tam olarak nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows tuşuna basıp "DxDiag" yazarsanız bir sayfa açılacaktır, oradan ekran bölümüne tıklamalısınız. Ekran görüntüsünü paylaşırsanız bizle detayları söyleyebilirim. Artı 0 Eksi
UMUTCAN KESKEK dedi: Tam olarak nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows tuşuna basıp "DxDiag" yazarsanız bir sayfa açılacaktır, oradan ekran bölümüne tıklamalısınız. Ekran görüntüsünü paylaşırsanız bizle detayları söyleyebilirim.
KS KS U UMUTCAN KESKEK Zeptopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #5 AlperenŞık dedi: Windows tuşuna basıp "DxDiag" yazarsanız bir sayfa açılacaktır, oradan ekran bölümüne tıklamalısınız. Ekran görüntüsünü paylaşırsanız bizle detayları söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Dxdiag da yazan zaten bu AMD Radeon r7 series Artı 0 Eksi
AlperenŞık dedi: Windows tuşuna basıp "DxDiag" yazarsanız bir sayfa açılacaktır, oradan ekran bölümüne tıklamalısınız. Ekran görüntüsünü paylaşırsanız bizle detayları söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Dxdiag da yazan zaten bu AMD Radeon r7 series
AlperenŞık Megapat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 477 Çözümler 15 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2021 #6 GPU Z adlı programı yükleme imkanın var mıdır acaba? Artı 0 Eksi
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 18 Mayıs 2021 #7 Dostum TechPowerUp GPU Z yükle orada yazan ismi bize söyle ona göre cevap verelim. Artı 0 Eksi
KS KS U UMUTCAN KESKEK Zeptopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #8 Hd6850 dedi: Dostum TechPowerUp GPU Z yükle orada yazan ismi bize söyle ona göre cevap verelim. Genişletmek için tıkla... Yükledim lookup butonunami basmaliyim ? Artı 0 Eksi
Hd6850 dedi: Dostum TechPowerUp GPU Z yükle orada yazan ismi bize söyle ona göre cevap verelim. Genişletmek için tıkla... Yükledim lookup butonunami basmaliyim ?
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 19 Mayıs 2021 #9 UMUTCAN KESKEK dedi: Yükledim lookup butonunami basmaliyim? Genişletmek için tıkla... SS atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
UMUTCAN KESKEK dedi: Yükledim lookup butonunami basmaliyim? Genişletmek için tıkla... SS atabilir misiniz?
KS KS U UMUTCAN KESKEK Zeptopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #10 UMUTCAN KESKEK dedi: Yükledim lookup butonunami basmaliyim ? Genişletmek için tıkla... Hd6850 dedi: SS atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... AMD Radeon r7 240 Artı 0 Eksi
UMUTCAN KESKEK dedi: Yükledim lookup butonunami basmaliyim ? Genişletmek için tıkla... Hd6850 dedi: SS atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... AMD Radeon r7 240