R7 240 250W Casper Güç Kaynağı ile Çalışır mı?

Peki. Ben zaten ekran kartımı takmakla acele etmem. Bu konu artık kapanmak üzere.

Hocam yetersiz gelecektir büyük ihtimal. En az 400W 80 Plus Bronz Sertifikalı PSU almanız gerekir.
Lütfen ezbere bilgi vermeyin. Oldu olacak Gold sertifikalı alsın. Bahsettiğimiz kart r7 240. Ben Gtx750Ti'yi 400W dandirik bi PSU ile paşalar gibi çalıştırıyorum en ufak bir sorun yok.

350Watt sıradan bi PSU alsan yeter kardeşim.

Kardeşim Everest 350 W PSU kullanıyorum R7 240 4GB modelini aldım marka olarak Sapphire tercih ettim sanada öneririm kasanın yan kapağı açık sesini zor duyuyorsun ve üstüne gidip bütün O.C ayarlarını fulledim Sapphire markası diğer markalara göre daha az güç tükettiği yazıyor.

Asıl ezbere bilgi veren sizsiniz. Technopatın Güç kaynağı tavsiyesi videosunu izlerseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Asıl ezbere bilgi veren sizsiniz. Technopatın Güç kaynağı tavsiyesi videosunu izlerseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Adama ekran kartinin fiyati kadar PSU oneriyorsun. Adamin onu alacak butcesi olsa zaten o karti almaz.

Adama ekran kartinin fiyati kadar PSU oneriyorsun. Adamin onu alacak butcesi olsa zaten o karti almaz.
Ben sadece öneri verdim. Alıp almaması kendi kararı. Öneri vermek suç mu ? Yanlış bilgi mi vermişim ? Hayırdır ağa hesap mı soruluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…