R7 240 AC Syndicate ve Unity Performansı

Furkannozzturk3

Megapat
Daha fazla  
i5 3470 quadcore işlemcim ve 6GB 1333MHz RAM'lerim var. AMD R7 240 2GB DX12 GDDR5 ile Assassins Creed Unity veya Syndicate'yi oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şahsi fikrimi söyleyeceğim sana ben r7 240 alacaktım fakat biraz araştırdıktan sonra yanlış bir yatırım olduğunu anladım üzeride biraz daha kat rr 250x al yok onu alamam diyorsan r7 250 al en kötü ihtimalle tabi bu şahsi görüşürüm ama r7 240'ın çlü yatırım olduğunu düşünüyorum.

Hocam şahsi fikrimi söyleyeceğim sana ben r7 240 alacaktım fakat biraz araştırdıktan sonra yanlış bir yatırım olduğunu anladım üzeride biraz daha kat rr 250x al yok onu alamam diyorsan r7 250 al en kötü ihtimalle tabi bu şahsi görüşürüm ama r7 240'ın çlü yatırım olduğunu düşünüyorum.
haklısın fakat onun bile parasını zor toplamıştım. Ben o bilgisayarı artık kullanamayacağım zaten il dışında okuyacağım için. Kendi paramı kazanınca iyisini alacağım fakat şimdilik oynanır bi performans verir mi diye merak ettim. Boşa gitmesin 20GB.

İkiside optimizasyonu rezalet oyunlar olduğu için pek ümitlenmeyin. İnternette illa ki testleri vardır. Bakın derim.
baktım fakat sistemler farklı ve çoğu oyun içi kayıt yapmış 15 16 fps alıyorlar kesin sonuç değil. Abim oynayacak zaten o kasmalara alışkın pek takmıyor. hd 7350 ile GTAV bitirmiş insandır kendisi.

O zaman bana böyle gerçekten sarıcak Mafia Max Payne vb. İlerlemeli oyun önerebilecek var mı ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı