R7 240 alınır mı?

AltairRR

Hectopat
Yer
Konohagakure
Daha fazla  
Beyler bayanlar ben altta yazan sisteme R7 240 ekran kartı alacağım. Oynamak istediğim oyunlar Valorant, GTA 5 gibi oyunları oynar mıyım ya da bu sisteme hangi kartı önerirsiniz?
i3 540.
DH55TC anakart.
4 GB DDR3 RAM.
Güç kaynağı 230 Watt (ekran kartı alırsam yükselteceğim)

Beyler bayanlar ben altta yazan sisteme R7 240 ekran kartı alacağım. Oynamak istediğim oyunlar Valorant, GTA 5 gibi oyunları oynar mıyım ya da bu sisteme hangi kartı önerirsiniz?
i3 540.
DH55TC anakart.
4 GB DDR3 RAM.
Bence GT 1030 tercih et. O oyunlarda R7 240 biraz ucu ucuna yetiyor. Ayarları dibine kadar kısmazsan akıcı şekilde oynanmıyor.

R7 240 ile dediğin oyunları oynarsın ama pek keyif alır mısın bilmem. O kartın ömrü doldu dolacak. Anakartın destekliyecekse X3440 işlemci alıp, minimum GTX 750 Ti falan almaya bak.

R7 240 alırsan 720p çözünürlükte Low-Medium oyunculuk sağlar sana. Gerisi sana kalmış.

i3 540.
DH55TC anakart.
4 GB DDR3 RAM.

Bence alma işine yaramaz GT 730 çok güzel her oyunu oynarsın fıstık gibi GT 730 alan arkadaşlarına sor. Çok iyi tavsiye ederim. Bende de var yan bilgisayarımda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı