R7 240 alınır mı?

Merhaba, 400 TL bütçem var ve R7 240 ekran kartinı almak istiyorum sistemim;
Intel Core 2 Duo'e7500.
4 GB RAM.
Gigabyt ga G31M ES2l.
9500GT.
250W PSU buna dikkat edin.
Acaba bu kart alınır mı alınmazsa hangı kartı önerirsiniz? Şu an 380'e bir R7 240 sıfır buldum.
Lütfen anakartıma ve PSU'ma uyup uymayacağına dikkat edin.

Bende de aynısı var. Dota, LoL, CS:GO, Valorant gibi oyunları bir sıkıntı çıkmadan oynayabiliyorsun ama farklı oyunlar oynamak istediğinde 10 FPS üstü görmüyorum. Witcher, AC, Far Cry gibi. GTA V'i grafikleri normale çektiğimde 40-50 FPS arası oynatabiliyor. İşlemcimde i5 4460.

Bende de aynısı var. DotA, LoL, CS:GO, Valorant gibi oyunları bir sıkıntı çıkmadan oynayabiliyorsun ama farklı oyunlar oynamak istediğinde 10 FPS üstü görmüyorum. Witcher, AC, Far Cry gibi. GTA V'i grafikleri normale çektiğimde 40-50 FPS arası oynatabiliyor. İşlemcimde i5 4460.

GTA V normal grafikler de bulanık ama :(

Merhaba, 400 TL bütçem var ve R7 240 ekran kartinı almak istiyorum sistemim;
Intel Core 2 Duo'e7500.
4 GB RAM.
Gigabyt ga G31M ES2l.
9500GT.
250W PSU buna dikkat edin.
Acaba bu kart alınır mı alınmazsa hangı kartı önerirsiniz? Şu an 380'e bir R7 240 sıfır buldum.
Lütfen anakartıma ve PSU'ma uyup uymayacağına dikkat edin.

Şunu demem gerekiyor 2 elden bir RX 560 BIOSTAR alsanız 4 GB o 350W istiyor 400 500 TL fiyatı.
PSU ve ekran kartınızı satıp ona da PSU alsanız işlemcinize OC edseniz harika bir sisteme dönüşür ileride Xeon koysanız.
Şimdi ben bu PSU'yu değiştirmeyim diyorsanız ileride bir geliştirme daha yaparsanız yine değiştireceksiniz zarar edersiniz.

Şunu demem gerekiyor 2 elden bir RX 560 BIOSTAR alsanız 4 GB o 350W istiyor 400 500 TL fiyatı.
PSU ve ekran kartınızı satıp ona da PSU alsanız işlemcinize OC edseniz harika bir sisteme dönüşür ileride Xeon koysanız.
Şimdi ben bu PSU'yu değiştirmeyim diyorsanız ileride bir geliştirme daha yaparsanız yine değiştireceksiniz zarar edersiniz.

Mantıklı onu bende düşündüm ama boylelikle biraz zarar edeceğim acama Q9400 VR R7 240 250W PSU'da çalışabilir mi?

Zorlayabilirsiniz.
Ama her zaman mantıklı ilerleyin 500 TL ekran kartına verip çıkan ekran kartınız iyi bunuda bir PSU ile takas etseniz ne keaybedersiniz?

Benim kart ile değiştirirler mi çünkü pek iyi olduğunu düşünmüyorum ama diyelim takas ettim 400-500W var Q9400'ü de taktım elimde hala 400 TL var hangi kartı almalıyım birde bu çok uzun sürer uzun vadede sizin dedikleriniz mantıklı ama bana 1 hafta gibi bir sürede lazım bir de hiç hatalarla uğraşmakta istemiyorum.

Benim kart ile değiştirirler mi çünkü pek iyi olduğunu düşünmüyorum ama diyelim takas ettim 400-500W var Q9400'ü de taktım elimde hala 400 TL var hangi kartı almalıyım bir de bu çok uzun sürer uzun vadede sizin dedikleriniz mantıklı ama bana 1 hafta gibi bir sürede lazım bir de hiç hatalarla uğraşmakta istemiyorum.

0'ı 600 TL olan RX 560 BIOSTAR var açamayacağı çok az oyun var Xeon'la harika konbin olurlar.
Ekran kartını bilgisayarcılardan bulabilirsiniz büyük mağazalar ulaşamıyor ama ara dükkanlarda bulunabiliyor 1 hafta ya rahat bulurlar benimki 4 günde geldi.
Xeon ise Xeon'u biraz daha beklerim deyip Quad Core alsanız ona OC yapsanız o da olur
Eğer Quad Core'yi 1 haftada bulursanız diğer parcalar 1 haftaya yetişir ben 1 hafta daha beklesem 2060 Ti'li PC alacaktım bekleyemedim RX590 XFX modeline bağlıyım şu an.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı