R7 240 Çekirdek hızı GPU-Z'de farklı gözüküyor

Aynen devam et Görüntüde yırtılma bozulma olana kadar işte o zaman bir 20 Mhz indir ve sürekli o ayarda kullanabilirsin.

Kardeş önceki hesabım sebebini anlayamadığım şekilde sohbet cezası yedi. Araştırırken Asus GPU Tweak buldum. En son ayarları bu kadar yapabiliyorum. Videolarda izliyorum adam 1150 mHz ye kadar çıkarabiliyor. Hangi programı denemeliyim. Catalyst Manager'de 1000 mHz çıkarttım 1-2 saat oyun oynadım 60 dereceyi geçmedi.

1 saat AC4:Black Flag oynadıktan sonra

Son düzenleme:
Asus kart Asus yazılımı uyumlu olmuş Senin kart fırından iyi çıkmış. Kart serin çalışsa da 1050 MHz'in üzerine çıkma. Eski kartım 7100 GS 45°C'de çalışmasında rağmen 550 MHz'in üzerinde yırtılmalar oluyordu. Stok hızı 400 MHz'di.

Hocam son bi sorum olucak. AC 4 Black Flag oynarken;

800x600 Ultra Low = 40-44 FPS

1360x768 Medium-High arası = 36-38 FPS alıyorum bunu nasıl çözebilirim. 50-60 FPS sabit oynayamaz mıyım?

1000 Mhz'nin üstüne çıkmak için Msı Afterburner yada Sapphire Tri-X programını kullanabilirsin. Bu arada işlemcin ne?

Intel Pentium Dual Core E5300

Stock;

OverClock;

Sıcaklık değerleri çok ilginç. Stokta 61 derece iken OC'da 65 derece.

Hocam ya işlemci darboğazını nasıl çözebiliriz? Çok sinir bozucu bir durum. Ayarları düşüğe alarak fps kazanmak istiyorum. Eski dandik kartımda daha çok fps alıyordum aynı işlemciyle.

Yok hocam Radeon HD 3650 DX 10.1'di. Mesela CS:GO da 1280x768 lowda 60-70 fps alıyordum.Bu kartımda cs go da aynı ayarlarda 40 fps felan. Çok kötü bir durum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…