Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kardeş önceki hesabım sebebini anlayamadığım şekilde sohbet cezası yedi. Araştırırken Asus GPU Tweak buldum. En son ayarları bu kadar yapabiliyorum. Videolarda izliyorum adam 1150 mHz ye kadar çıkarabiliyor. Hangi programı denemeliyim. Catalyst Manager'de 1000 mHz çıkarttım 1-2 saat oyun oynadım 60 dereceyi geçmedi.
Asus kart Asus yazılımı uyumlu olmuş Senin kart fırından iyi çıkmış. Kart serin çalışsa da 1050 MHz'in üzerine çıkma. Eski kartım 7100 GS 45°C'de çalışmasında rağmen 550 MHz'in üzerinde yırtılmalar oluyordu. Stok hızı 400 MHz'di.
Ayarları en düşüğe aldığında işlemci darboğazı oluşur. 1360x768 Medium-High'da aldığınız FPS bana normal geldi. Unigine Heaven ile kartın stok ve OC'lu hızlarında benchmark yapar mısın? Aradaki farkı görürüz.
Hocam ya işlemci darboğazını nasıl çözebiliriz? Çok sinir bozucu bir durum. Ayarları düşüğe alarak fps kazanmak istiyorum. Eski dandik kartımda daha çok fps alıyordum aynı işlemciyle.
Ayarları mümkün olduğu kadar yüksekte tutmak işlemci darboğazını azaltır. Bu arada eski kartın nedir? 8800 GTX gibi bir kartsa hiç hafife alma Zamanının GTX 980 Ti'ı.
Yok hocam Radeon HD 3650 DX 10.1'di. Mesela CS:GO da 1280x768 lowda 60-70 fps alıyordum.Bu kartımda cs go da aynı ayarlarda 40 fps felan. Çok kötü bir durum.