R7 240 Çok Sesli Çalışıyor

Eski bilgisayarımda kullanıyordum MSI R7 240 LPV1 modelini. Kullandığım PSU o kadar kaliteli değildi kasanın içinden anlattığınız gibi ses geliyordu bende PSU'dandır diyordum daha sonra anladım ki ekran kartından geliyormuş.Bir çözümünü bulamamıştım.Küçücük fanından o kadar çok ses gelmesine hayret ediyordum.

Eski bilgisayarımda kullanıyordum MSI R7 240 LPV1 modelini. Kullandığım PSU o kadar kaliteli değildi kasanın içinden anlattığınız gibi ses geliyordu bende PSU'dandır diyordum daha sonra anladım ki ekran kartından geliyormuş.Bir çözümünü bulamamıştım.Küçücük fanından o kadar çok ses gelmesine hayret ediyordum.
Benim hurda3650(hd3650), fanı dönemediği zaman acayip ses çıkarıyor. Ancak mili falan gözükmediğinden yağlayamadım, 2 yıldır ıkınır durur. 100 dereceyi defalarca kez aştı. Eski pc olduğundan kaç aydır üşeniyorum açınca kasa fanı var onu takacağım. 😃

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı