Windows güncellemelerini yaptım ama bir türlü yükleyemedim. Nasıl yükleyeceğim bir yol gösterin DDU ile sildim kurdum bu denediğim 20. driver herhalde.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende R7 240 kullanıyorum. Windows 10 sürümünü yükseltmelisin. Yukarıda hemen güncelleştire tıkla. Sonra setup'ı kur. Kurulan uygulamaya gir. Windows 10'u İndirinWindows güncellemelerini yaptım ama bir türlü yükleyemedim. Nasıl yükleyeceğim bir yol gösterin DDU ile sildim kurdum bu denediğim 20. driver herhalde.
Bilgisayarınızda kaç adet harddisk var ?Haklısınız ben az bilgi verdim windows güncellemesi yapıp deneyeceğim.
Eki Görüntüle 495408Eki Görüntüle 495409
Denedim ama sonuç değişmedi hala 1909'da kaldım.
Eki Görüntüle 495413
Aldığım haya sürekli aynı değişmiyor @Recep Baltaş .
Yardım edebilecek biri ?
Kasıtlı olarak mı cevap verilmiyor yoksa konu yanlış yerde mi ?
Sürücünün çıkartıldığı dizine gidip Setup dosyasına sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştırın.
Biliyorum denedim tekrar başlattım ama denetim masasında kurulu değil diye gözüküyor eski driverı kullanacağım öbür şekilde yapamadım. Eski sürüm üzerinden güncelleme yapmayı deneyeceğim. Sonuç değişmedi güncel driver yüklenmiyor belki driverla da problem vardır forumda birkaç kişi aynı sorunları yaşıyor.Zaten kurulum çalışıyor diyor. Bilgisayarı yeniden başlatıp öyle deneyin.
ASUS sayfasındaki sürücü eskidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.