XBOX DVR dediğiniz şey Oyun Modu ise kapalı.
Ekran kartı sürücüsünün güncel olduğundan 100% eminim. AMD'nin kendi sitesinden kaldırıp tekrar kurdum.
Windows 10'u 1 hafta önce temiz bir şekilde kurdum. 1809 versiyonu kurulu ( yanlış bilmiyorsam son sürüm 1809 zaten).
Windows 8'e geri dönme imkanım yok. Bir sürü uygulama silip tekrar yüklemek benim için işkence.
Windows 10'um orijinal değil. Fakat Microsoft'un kendi sitesinden Media Creation Tool'u indirerek Windows 10 dosyalarını USB belleğime attım. Formattan sonra KMSPİCO diye bir program var oradan etkinleştirme yapmıştım.
Umarım çözülür.
Çözülmezse bilgisayarı kıracağım çünkü. Çok moral bozuyor.
Windows 10'u temiz bir şekilde kurmuştum. Windows 8'de iken 64 bit kuruluydu. Yine aynı şekilde 64 bit Windows 10 Home kurdum. Overclock işlerine de girmek istemiyorum. Xeon E5450 sipariş vermiştim. Umarım sorun Xeon ile çözülür.
E5450 geldi. BIOS'u modladım ve taktım. FPS sorunum çözüldü. Fakat anlık takılmalar halen mevcut (eskisi kadar fazla değil). Ne yapmam gerek? Sorunun yazılımsal olduğunu düşündüğüm için tekrar Windows 10 kuracağım. Yoksa hiç Windows 10'a karışmadan Windows 8.1'mi yüklemeliyim?