R7 240 ETS 2 kasma sorunu

ahmet412

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. ETS 2'de düşük ayarlarda bile kasma sorunu yaşıyorum. Sistem özelliklerim şunlardır:
  • Intel İ3 2.27ghz işlemci
  • 4 GB RAM
  • AMD Radeon R7 240 2 GB ekran kartı
Nasıl düzeltebilirim bu sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasmaması gerekiyor. Bende nvs 300 var (seninkinden çok daha kötü). Orta ayarlarda ortalama 30 fps alıyorum. Büyük ihtimalle dahili grafik kartını kullanıyorsun. Sürücüyü kuramamış ya da bios tan dahili kart seçilmiş olabilir. Biosa bir bak.

Hayır hatta AMD ayarlarından giriyorum oyuna.

Ekran kartın 105 derece doğru mu görüyorum. Fana bak hemen çalışıyor mu? Bozulmuş olabilir. Kartı yakma.
Bozulmuş olamaz GTA 5 i oynayabiliyorum sadece ETS 2 den kaynaklı bir şey var.

1. Windows 10'un sorun sürümüne güncelle.
  2. Ekran kartının son sürücüsünü indir ve kur.
  3. BIOS sürümünü kontrol et. Yeni sürümü varsa güncelle.
Ekran kartı son sürüm.

Ekran çözünürlüğü nedir? Oyun içindeyken MSI Afterburner ile ekran görüntüsü paylaşmalısın. Ayrıca Online oynuyorsan özellikle şehir içinde kasmalar normaldir.
Nasıl paylaşıcam onu bulamadım yani oyunun içinde değerleri göstermiyor.

Ekran kartın 105 derece doğru mu görüyorum. Fana bak hemen çalışıyor mu? Bozulmuş olabilir. Kartı yakma.
Biraz kasa toz topladı o ısınma yapıyor olabilir hem bence o değer doğru değil.

Oyunun grafik ayarlarına girip hangi ayarlarda girdiğinin resmini çekmeni istiyorlar galiba. Fraps gibi bir programla çekebilirsin. Ayrıca ekran kartı o ısıda çalışsa alev alırdı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…