R7 240 ETS2 oynatır mı?

Var mı eline ekran görüntüsü o.c yaptığına dair hata veriyor o değerlerde çünkü.
Şu an R9 380 var ben de eski kartım R7 240. Yok ama boş bir zamanımda takıp foto alayım sizin için.

Bende R7 240, E5300, 4 GB DDR2 RAM var. Yanlis hatirlamiyorsam dokular full, olcekleme 100, HDR acik. Geri kalan en dusukte. 1360x76'de sehirde 25 -27 arasi HDR kapali 30 civarı. Sehir disinda max 50 FPS alirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

i5 3450

Yüksek ayarlarda 35 40 FPS alıyorum.

1920x1080

Sen bildiğin kartı silmişsin. Hiçbir OC yapmadık üstelik.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ututututuu Kullanmadığım bir kart hakkında ileri geri konuşmam kullandık da bir şey diyoruz, 2 yıl rahat kullandım o kartı. Ayrıca o kartı OC bile kurtarmaz. Madem sen o ayarlarda o kadar FPS alıyorsun o oyunda, o zaman millet keyfinden mi yüksek ekran kartı alıyor ? Oyunda zaten optimizasyon bozuk. Ben İ3 4170 işlemci, 8 GB RAM ve GTX 960 4GB ekran kartında ölçeklendirmelere göre FPS değerlerimi paylaşıyorum.

Ölçeklendirme farklılıklarına göre görsel ekliyorum fotoğraflar bulanık olacaktır haliyle bir yandan araç kullanıyorum ama önemli olan FPS değerleri.

%100-150 Ölçeklendirme. (GPU Kullanımları yer yer düşebiliyor.)

%200 Ölçeklendirme.

%300 Ölçeklendirme.

%400 Ölçeklendirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…