Arkadaşlar 1 gün önce R7 240 ekran kartı aldım 2gb 64 bit MSI versiyonu, driverları yükledim herşey sıkıntısız ancak CS GO'da çok düşük fps ve LoL'de aşırı fps droplar alıyorum oynanmayacak derecede, arkadaşımda da aynı kart var ancak CS GO'da 720'p de 110 fps aldığını söylüyor. Ben 40 60 fps alıyorum 720p en düşük ayarlarda sürücüsü son sürüm zaten AMD Adrenalin 2020 edition.
Sistemim;
250W psu
Dual Core Pentium E6700 işlemci
4GB Ram
Foxconn G41MXE anakart
Overclock yapmayı denedim işlemciye ancak bios'da ayarları bulamadım belki darboğaz olabilir diye düşünmüştüm ama olmayacağını söylüyorlardı bazı yerlerde.
LoL'de 150 fps falan alıyorum ancak çok fps drop giriyor oyun zevkimi yerle bir ediyor yani.
Arkadaşım 2020 sürücüsünün oyundaki performansı düşürdüğünü ve 2018 versiyonu kullandığını söyledi ama bilemiyorum.
Sistemim;
250W psu
Dual Core Pentium E6700 işlemci
4GB Ram
Foxconn G41MXE anakart
Overclock yapmayı denedim işlemciye ancak bios'da ayarları bulamadım belki darboğaz olabilir diye düşünmüştüm ama olmayacağını söylüyorlardı bazı yerlerde.
LoL'de 150 fps falan alıyorum ancak çok fps drop giriyor oyun zevkimi yerle bir ediyor yani.
Arkadaşım 2020 sürücüsünün oyundaki performansı düşürdüğünü ve 2018 versiyonu kullandığını söyledi ama bilemiyorum.