R7 240 GTA 5 düşük performans sorunu

jaksen61

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. R7 240 Ekran kartım var. GTA 5'te FPS 18-35 arası değişiyor ama akıcı bir oyun deneyimi değil.
Sistem Özellikleri:
-Asus M2n-pv mx Anakart
-2 GB RAM
-AMD Athlon 64 x2 dual core 3800+ 2.20 GHZ
-AMD Radeon r7240 128 Bit GDDR3 2 GB ekran kartı

Sizce darboğaz mı oluyor? Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyla alakasız fakat i3 4160 da 2 çekirdekli. Gta V de sorun çıkarır mı ? Geçen konu açmıştım bu konuyla ilgili fakat hala karar veremedim. Sizce amd fx 8300 mu i3 4160 mı ?
Hocam sizin işlemciyle oynayanlar var sorun olacağını sanmıyorum. İşlemci karşılaştırmak için anandtech.com da karşılaştırmalar var bakabilirsiniz.

Hocam ikisininde bir üst modellerini karşılaştırdım aynı modeller yoktu çünkü. Sonuç şu i3 biraz daha iyi.

Hocam sizin işlemciyle oynayanlar var sorun olacağını sanmıyorum. İşlemci karşılaştırmak için anandtech.com da karşılaştırmalar var bakabilirsiniz.

Hocam ikisininde bir üst modellerini karşılaştırdım aynı modeller yoktu çünkü. Sonuç şu i3 biraz daha iyi.

Yardımın için sağol yakın bir zamanda sistem toplayacağim i3 mu amd mi diye karar veremiyordum i3 alicam. Ekran kartı da gtx 750 ti. Hocam son olarak gtx 750 ti ve i3 4160 sizce Gta V de msa kapalı ve ant.filt. kapalı bir şekilde high ayarlarda 45 + fps verir mi ? 45+ fps de akıcı bir oyun olur dimi ?

Yardımın için sağol yakın bir zamanda sistem toplayacağim i3 mu amd mi diye karar veremiyordum i3 alicam. Ekran kartı da gtx 750 ti. Hocam son olarak gtx 750 ti ve i3 4160 sizce Gta V de msa kapalı ve ant.filt. kapalı bir şekilde high ayarlarda 45 + fps verir mi ? 45+ fps de akıcı bir oyun olur dimi ?
Technopat'ın test videosu vardı, bununla ilgili. Ama MSAA kapalı bir şekilde 45+ FPS alacağınızı düşünüyorum. Evet 45 FPS akıcı olur.

Son düzenleme:
Hort ama helal olsun benim kadar cesur bir arkadaş 2 GB Ramine aldırış etmeden 60 GB indirmiş. Ben takıldığı için oynayamadım o 18 FPS'i beğenmiyor ama olsun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı