R7 240 GTA 5 kaç FPS alır?

Ne yani bu oyunu rahatça açamaz mıyım bu kartla.
Bana kaç FPS alırım söyleyin lütfen.
Üst kısımda gerekli her şeyi yazmışım, tekrar yazıyorum. İşlemcin bu oyunu oynamak için çok yetersiz kalıyor. Konunun üstünde bahsettiğim ayarları uygulayıp en düşük ayarda bile çalıştırsan 40 FPS'i geçebileceğini düşünmüyorum. İndirmek sana kalmış. Ama seninle aynı ekran kartını kullanan arkadaşın yorumuna bakarsan zevk almayıp sildiğini söylemiş. Benim önerim bütçen varsa sistem toplaman olur. Bu sistem günümüzdeki oyunlar için pek yeterli değil.

Üst kısımda gerekli her şeyi yazmışım, tekrar yazıyorum. İşlemcin bu oyunu oynamak için çok yetersiz kalıyor. Konunun üstünde bahsettiğim ayarları uygulayıp en düşük ayarda bile çalıştırsan 40 FPS'i geçebileceğini düşünmüyorum. İndirmek sana kalmış. Ama seninle aynı ekran kartını kullanan arkadaşın yorumuna bakarsan zevk almayıp sildiğini söylemiş. Benim önerim bütçen varsa sistem toplaman olur. Bu sistem günümüzdeki oyunlar için pek yeterli değil.

Evet sağ olun bende zaten sorgulamak için kaç FPS alırım diye sordum bu kartı alacaktımda. Birşey diyeceğim benim bu hurda ekran kartım HD 4350 bile (Intel HD Graphics değil) 20 FPS alıyor en düşük ayarlarda bu kart benim karttan çok çok yüksek ve neden düşük alsinki bence işlemciyle birbirlerini beslerler. Ve benim bu karttan başka çarem yok çünkü hem ekranım VGA ekran olduğu için çarem bu ikinci olarak da bütçem az. Yapcak bir şey yok 20 FPS'den iyidir bence (gölgeler kapalı 20 FPS).

Evet sağ olun bende zaten sorgulamak için kaç FPS alırım diye sordum bu kartı alacaktımda. Birşey diyeceğim benim bu hurda ekran kartım HD 4350 bile (Intel HD Graphics değil) 20 FPS alıyor en düşük ayarlarda bu kart benim karttan çok çok yüksek ve neden düşük alsinki bence işlemciyle birbirlerini beslerler. Ve benim bu karttan başka çarem yok çünkü hem ekranım VGA ekran olduğu için çarem bu ikinci olarak da bütçem az. Yapcak bir şey yok 20 FPS'den iyidir bence (gölgeler kapalı 20 FPS).
kardeşim ilerde çok pişman olursun alma bu ekran kartını bir kaç ay daha sabret aceleci olma az daha biriktir düzgün bir ekran kartı al benden sana tavsiye

Kardeşim ileride çok pişman olursun alma bu ekran kartını birkaç ay daha sabret aceleci olma az daha biriktir düzgün bir ekran kartı al benden sana tavsiye.

Peki kanka bendeki sistem budur.
i5 750 işlemci.
4 GB DDR3 RAM 1333MHz.
AMD ATI Radeon HD 4350 (ekran kartı, Intel HD Graphics değil)

Kardeşim ileride çok pişman olursun alma bu ekran kartını birkaç ay daha sabret aceleci olma az daha biriktir düzgün bir ekran kartı al benden sana tavsiye.

1000 TL'yi geçmeyecek şekilde nasıl yükseltebilirim ve monitörüm VGA ona göre bir şeyler bul.

Bir de ben biriktirmiyorum ailem alacak maalesef yaşım küçük yoksa işe gideceğim ya.

2.el GTX 750 Ti veya GT1030 350-500TL arasına bulunabilir.
4 GB RAM'de yaklaşık olarak 200TL.
SSD yok ise 240GB SSD ortalama 280TL.
Sonuç olarak 980TL seviyesinde bu parçalar alınıp kullanılabilir fakat eğer PC niz eski değil yeni aldığınız internette ucuza satılan markalarsa onların anakartları çok kötü oluyor kendi RAM'leri haricinde RAM takılmıyor bunları araştırmanızı öneririm ayrıca Power Supply bilgisi vermediğiniz için onu da yorumlamadım eğer Power Supply 300 Watt ve üzeri ise kullanılabilir bu parçalar fakat 300 Watt altındaysa öncelikle düzgün bir Power Supply almanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı