R7 240 i5-9400F sistem Mad Max kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
1650 5bin TL civarında ve 1050 dediğin kart kötü bir karttır RX 6400 göre.
Şimdi 2 k ya bı 6400, bı 1050 ti var. Az güçsüz olsun beni uğraştırmasın diyosan onu alıcan. Ha risk alıp wattmann yaparsa uğraşırım diyosan RX alacan Sagopa abim. Bu arada dandik dandik rapcilerle de düet yapmayı bırakmalısın.

Şimdi 2 k ya bir 6400, bir 1050 Ti var. Az güçsüz olsun beni uğraştırmasın diyorsan onu alıcan. Ha risk alıp wattmann yaparsa uğraşırım diyorsan RX alacan sagopa abim. Bu arada dandik dandik rapcilerle de düet yapmayı bırakmalısın.

Vallahi ya ATI falan dedim kendime gelmeliyim gittim dr. Fuchs ile yaptım çokda güzel oldu. 1050 Ti alacağıma GTX 900 serisinden veya GTX 1650 alırım ama en iyisi RX 6400'dür WattMan hatası için güvenilir bir yerden alacağım. WattMan hatası alsam bile aldığım yerin iade veya değişim yapmasını isterim.

Vallahi ya ATI falan dedim kendime gelmeliyim gittim dr. Fuchs ile yaptım çokda güzel oldu. 1050 Ti alacağıma GTX 900 serisinden veya GTX 1650 alırım ama en iyisi RX 6400'dür WattMan hatası için güvenilir bir yerden alacağım. WattMan hatası alsam bile aldığım yerin iade veya değişim yapmasını isterim.
Fuchs abim iyidir de, Watmann hatası bildiğim kadarıyla öyle garantiye gönderebileceğin bir hata türü değil. Çünkü kendin biraz uğraşarak düzeltiyorsun, bı yöntemi vardı onun. Bu arada GTX 1050 Ti, 960'dan daha üstün :d

Kaldırır, orta ayarlarda 1080p 30 FPS oynatır.
güzel bir sagopa sohbeti dönmüş. 😁

Tamamdır eyvallah. GTX 660 Ti istiyor şaşırdım o yüzden.
Sensiz sarmadı hocam 😁

Fuchs abim iyidir de, WattMan hatası bildiğim kadarıyla öyle garantiye gönderebileceğin bir hata türü değil. Çünkü kendin biraz uğraşarak düzeltiyorsun, bir yöntemi vardı onun. Bu arada GTX 1050 Ti, 960'dan daha üstün :d

GTX 900 serisi dedim bro alırım 980 falan rahatıma bakarım.

Yanlış bilgi vermiş olmayayım da oynatır diye biliyorum yani.
bir ara birisi sagopa konusu açsın da uzun uzun konuşalım. 🙃

Sagopa şarkıları hakkında uzun uzun öneriler verebilirim hepsini dinliyorum 😁 😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı