R7 240 için 250W PSU yeter mi?

kasgar

Hectopat
Arkadaşlar MSI R7 240 almak istiyorum. 250W PSU var, benimki PCI-e 2.0, kart 3.0 ama diğer konulara baktım %1'lik bir kayıp olur yazmışlar ama ben yine de sorayım. soracaklarım şunlar ve bana başka kart önermeyin. PCI-e ve PSU bir sorun oluşturur mu ve de 64 Bit bir sorun olur mu? Olursa da ne yapayım?

Böyle bir konu var en fazla 35 v tüketir diyorlar.

Ben MediaMarkt'tan aldım şu an çalışıyor.

Peki link atabilir misin.
Bir de senindemi PSU 250W.

Biz geçen çarşamba günü sipariş verdik cuma günü geldi. 398 TL gibi bir fiyata almıştım şimdi baktığımda ise MediaMarkt'ta gözükmüyor. Stoklar bitmiş olabilir. Baktım bulamadım şu an MediaMarkt'ta bulamadım. 420 liraya Vatan Bilgisayar'da var. Özür dilerim bulamadım.

Estağfurullah ama size birkaç soru sormak isterim
1Power Supply kaç Watt.
2ekran kartı kaç Bit ben 128Bit buldum.
3PCI'e 3.0 ekran kartını 2.0'a takarsam ne olur?

Kardeşim sana çoook teşekkür ederim ama son bir soru hangi oyunları oynayabiliyorsunuz ve işlemciniz ne.
Benimkisi Intel Core 2 Duo E7500'da boğaz yapar mı?

Reis yeni görüyorum özür dilerim biraz geç kaldım. İşlemcim Intel Pentium G3250 4 GB RAM var. CS:GO en düşük ayarlar 4:3 1024X768'de 90 FPS'den düşmüyor 4:3 oynamaya alıştığım için öyle oynuyorum. Şu an GTA V 1600X900 çözünürlük yaklaşık 40 FPS vs.

Reis yeni görüyorum özür dilerim biraz geç kaldım. İşlemcim Intel Pentium G3250 4 GB RAM var. CS:GO en düşük ayarlar 4:3 1024X768'de 90 FPS'den düşmüyor 4:3 oynamaya alıştığım için öyle oynuyorum. Şu an GTA V 1600X900 çözünürlük yaklaşık 40 FPS vs.

Estağfurullah önemli değil teşekkür ederim yorumun için benim işlemcim intep Core 2 Duo karşılaştırmalara baktım %50 daha iyi senin işlemci ama bende buna yakın bir şey alacağımı düşünüyorum.
Birdw GTA V'e şaşırdım gercektwn öyle mi ya o zaman bende yaklaşık iyi bir deger alırım herhalde.

Estağfurullah önemli değil teşekkür ederim yorumun için benim işlemcim intep Core 2 Duo karşılaştırmalara baktım %50 daha iyi senin işlemci ama bende buna yakın bir şey alacağımı düşünüyorum.
Birdw GTA V'e şaşırdım gercektwn öyle mi ya o zaman bende yaklaşık iyi bir deger alırım herhalde.

Özür dilerim yanlış yazmışım 1600X900 değil 1280X720 veya 1024X768'de 40-50 FPS. Bir tek araba çarpınca donuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı