Mert Ercan
Centipat
Doğru mu anlıyoruz, laptopunuz var ama siz şu an R7 240 ekran kartlı masaüstü sistem diziceksiniz.
Yok toplu PC aldım adamlar laptop işlemcisi takmışlar işlemci ve anakart değişimi yapacağım.
Doğru mu anlıyoruz, laptopunuz var ama siz şu an R7 240 ekran kartlı masaüstü sistem diziceksiniz.
Açar ama keyif vermez 720p 30 fps kartı R7 240.İşlemci ve anakartı birlikte satın alın. Çoğu kişi zaten bu şekilde birlikte satıyor. 600tl ile 900 tl arasında, söylediğiniz işlemci+anakart+ram ilanları görüyorum. Bütceniz uygunsa i5 4570 veya 4590 gibi bi işlemci+anakart+8gb ram yine 700-900 tl civarlarında görüyorum. Bu kısmı nekadar güçlü seçerseniz, ileride sadece ekran kartı değişerek yeni oyunlara merhaba diyebilirsiniz.
En ucuz öneri, intel q9550 ile gta 5 onarsınız ama onuda 500 600 den aşağı vermezler. En mantıklı hareket i5+4570+anakar+8gb ram, bu gün bile idare edecelçk düzeyde tüm oyunları açar.
Açar ama keyif vermez 720p 30 FPS kartı R7 240.
Dostum uzaylı mısın?30 FPS yeter bana ben 15 FPS 800x600 de oynarken eğleniyordum :d
Dostum uzaylı mısın?![]()
Anladım. Eski bilgisayarımda r7 240 kullanıyorum. Gta 5 i en düşük ayarlarda ve 1024*768 çözünürlükte 40 fps veriyor.Yok toplu PC aldım adamlar laptop işlemcisi takmışlar işlemci ve anakart değişimi yapacağım.
Bi düşün bakalım sen neden 30 fps oynamaya mecbur kalıyorsun?Hayır Türkiye'de yaşıyorum.
Bir düşün bakalım sen neden 30 FPS oynamaya mecbur kalıyorsun?
Maksimum bütçe belirtin derim aksi halde AMD yüksek bütçe sistem önerileri gelebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.