R7 240 için işlemci önerisi

İntrasty

Kilopat
Arkadaşlar merhaba benim R7 240 ekran kartım var işlemcinin yetersiz kaldığını düşündüğüm için yeni işlemci almaya karar verdim şu anki işlemcim i3-2120 LGA 1155 soket hangi işlemciler yüksek performans verir anakart Dell optiplex 790.

I3 2120 o ekran kartı için fazlasıyla yeterli. Yine de LGA 1155 için I7 3770 veya I7 2600 alınabilir.

Çözümü ekran kartını değiştirmek olabilir. Güçlü bir ekran kartı değil R7 240.

Ne kadara aldınız acaba? Eğer pahalı ise iade edebilirsiniz 14 günü geçmediyse. İkinci el kart düşünebilirsiniz bütçeniz.

Yeni bir işlemci almaya karar verdiyseniz bütçenizi arttırmışsınız demek oluyor sanırım. Kartı iade edip, üstüne işlemci için düşündüğünüz miktarı ekleyip daha güçlü bir kart alabilirsiniz.

Ne kadara aldınız acaba? Eğer pahalı ise iade edebilirsiniz 14 günü geçmediyse. İkinci el kart düşünebilirsiniz bütçeniz.

Yeni bir işlemci almaya karar verdiyseniz bütçenizi arttırmışsınız demek oluyor sanırım. Kartı iade edip, üstüne işlemci için düşündüğünüz miktarı ekleyip daha güçlü bir kart alabilirsiniz.

342 TL'ye Vatan'dan aldım iade etmek gibi bir niyetim yok.

O halde 40 FPS ile oynamaya devam edebilirsiniz. İyi sosyaller.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı