R7 240 için İşlemci ve Anakart Tavsiyesi

AB5

Kilopat
Öncelikle merhabalar. Elimde 7 yıllık bir emektar var. Geçtiğimiz yıllarda AMD R7 240 takıp 4 GB RAM ekledim. Şu an 6 GB RAM var. Ama asıl mesele işlemci. Ekran kartım Low-Mediumda sıkıntı çıkartmıyor çoğu oyunda ama işlemcim yetersiz kalıyor. İşlemciyi değiştirmek istiyorum ama anakart da çok eski olduğu için anakartı da değiştirmem lazım. Bu arada 450 watt güç kaynağı var. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
cpu.PNG

mainboard.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarım öneriler için teşekkür ederim. RAM'lerin DDR3 olduğunu hesaba katmamışım. Bütçem 500 TL civarıydı. Zaten birkaç ay idare etsin diye upgrade etmeyi düşünüyordum. Birkaç ay için o kadar masrafa gerek yok. Üniversiteye başlayacağım için gamebook almayı düşünüyorum. Aklımda DELL INSPIRON 15 7567 modeli var. Sizce fiyat performans olarak nasıldır ya da aşağı yukarı bu fiyatlarda önerebileceğiniz bir model var mıdır ? Tekrardan teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı