R7 240 ile 8 GB RAM alınır mı?

İşlemci bilgisi vermemişsiniz ama GTA 5'in teknik detaylarına tecrübeyle hâkim birisi olarak söylüyorum ki işlemciniz Quad Core Q9550'nin altında bir işlemciyse GTA 5'den verim alamazsınız. Araba sürerken ciddi takılmalar, dokuların geç yüklenmesi gibi oyun deneyiminizi pek çok açıdan baltalayacak problemler yaşarsınız. İşlemcinizin Q9550 veya üstü bir işlemci olduğunu varsayarak R7 240 ile normal-yüksek ayarlar arasında (doku kalitesi yüksek olsun) 40-50 FPS alabilirsiniz. 8 GB RAM konusuna gelirsek oyuna sınırda yeterli gelecektir ani FPS düşüşleri yaşamanız olası ancak keyfinizi bozacak düzeyde problem yaşatmayacaktır.

Sistem paylaşmassanız.png

Ben 1 ay öncesine kadar duocore e7500 4gb ram r7 240 kullanıyodum. Oyun yılı olarak 2013 sınır, oyun olarak far cry 3, tom raider 2013, hitman absolution 1080p düşük ayarlarda oynayabildiğim oyunlar, sniper elite 3, splintercell blacklist, batman origins e kadar düşük çözünürlükte (1024x768) oynadım. Gta v te yine düşük çözünürlükte düşük ayarlarda 35 40 fps verdi ama yollar filn yüklenmiyodu. İşlemciniz benimkinden iyiyse r7 240 ekran kartı söylediklerimin bi tık daha üstüne çıkabilir. Özetle ben bu yaşımda oyuna başladığım için gençliğimden aklımda kalan oyunları (2013 öncesi bilindik oyunlar) tamamladım. Onları oynarkende para biriktiriyorum bi yandan bir yıllık sürede hem merak ettiğim eski oyunları oynadım hemde o sürede yeni pc parası birikti ve aldım.

Ben evdeki hurdalardan topladım ekran kartı ve ram aldım, 300tl altına mall ettim. Hepsi sıfırdan parayla alınmaz, iş görmez çünkü idarelik oluyo ama parçaların çoğu mevcutsa idare eder bi süre

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı