R7 240 ile sistem toplama

1 yıl boyunca ekran kartı yanmış i5 işlemcili laptopumda intel hd graphics 4600 ile cs go ve lol oynadım. Belirttiğim değerleri aldım zaten ileride değişmeyecekse apu alsın ama ileride ekran kartı ekleyecekse bir süre dahili grafiği kullanabilir.

Edit 1150 soketli h81m-p33 alıp takabilirsin 155 anakart 180 işlemci =335 tl eder bu sistemle gta 5 low ayarlarda 1366x768 oynarsın r7 240 ile beraber ileridede değiştirirsin.
Valla şu söylediklerin i5 ve AMD dışında en mantıklı gelen önerin oldu. Fiyat da düştü hem. Birde ram 1600mhz takarsam benden kralı yok sanırım. Monitörüm 1280x1024 sanırım biraz eski. Birde monitör eklerim X4 860K' dan daha mantıklı olur sanırım.

ekran kartını satarım diyorsan Bence APU 7870K almalısın @rhonie01 seni çok uzun yıllar idare eder zaten.
Korkma APU'dan zarar gelmez. i5 ile aynı fiyata hem ekran kartı DX12 destekli olmuş oluyor hemde 4 çekirdek 8 Tred destekliyor. :)
Apu' dan korkmuyorum zatende elimdeki ekran kartını kullanmak istiyorum sadece 173 liraya almıştım şimdi 203 lira olmuş zaten. Öyle zarar da etmem satarsam sanırım. Aşırıya kaçmak istemiyorum sadece malum öğrenciyiz. :D

Valla şu söylediklerin i5 ve AMD dışında en mantıklı gelen önerin oldu. Fiyat da düştü hem. Birde ram 1600mhz takarsam benden kralı yok sanırım. Monitörüm 1280x1024 sanırım biraz eski. Birde monitör eklerim X4 860K' dan daha mantıklı olur sanırım.
X4 860K dan daha mantıklı evet. ama iİntel'in dahili grafiğini önermem.
EDİT: bence bütçen var ve ileriye yatırım için gayet mantıklı A10 7870K

Bence öyle yap ileride geliştirilebilir bir sistem olur. Geliştirmek istemezsen de sana zaten tüm oyunları low ayarlarda açma fırsatı veriyor. 1920x1080 monitör alırsan ileride kesin değiştirmen gerekir ama. Fazla güç çekmiyor ayrıca faturalarına amd alırsan yansırdı yani :D 1280x1024te oyun oynamak eziyet olsa gerek 16:9 bir monitör alırsın en kötü 280 tlye dvi girişli 1366x768 18.5 monitörler oluyor onları kullanırsın.

Lol ve cs go nickini ver beraber oynayalım kardeşim.

malum ileride sana yetmeyecektir LoL, CS GO vb. Gta5 gibi bir oyun beğenirsin ve oynamak istersin. Bende öğrenciyim ve en azından bir A10 7870K toplasam da kurtulsam şu 10 Yıllık yadigardan diye bakıyorum.
Dediğim gibi tercih sana kalmış Ama A10 7870K çok uzun ömürlü güncel bir sistem olur.

Bence öyle yap ileride geliştirilebilir bir sistem olur. Geliştirmek istemezsen de sana zaten tüm oyunları low ayarlarda açma fırsatı veriyor. 1920x1080 monitör alırsan ileride kesin değiştirmen gerekir ama. Fazla güç çekmiyor ayrıca faturalarına amd alırsan yansırdı yani :D 1280x1024te oyun oynamak eziyet olsa gerek 16:9 bir monitör alırsın en kötü 280 tlye dvi girişli 1366x768 18.5 monitörler oluyor onları kullanırsın.

Lol ve cs go nickini ver beraber oynayalım kardeşim.
Peki G3240 topluyorum o zaman. Lol nick NoBodysP3rf3ct Cs RHONIE01 ekle cs girelim şimdi. Bu G3240 ' a ilerde i3 i5 işlemci takacağım anakart modeli hangisi oluyor Vatan' da 150' den 300 liraya kadar aynı anakarttan var.

malum ileride sana yetmeyecektir LoL, CS GO vb. Gta5 gibi bir oyun beğenirsin ve oynamak istersin. Bende öğrenciyim ve en azından bir A10 7870K toplasam da kurtulsam şu 10 Yıllık yadigardan diye bakıyorum.
Dediğim gibi tercih sana kalmış Ama A10 7870K çok uzun ömürlü güncel bir sistem olur.

Tamam 7870k güzel fakat biraz abartmıyor musun? Gta 5 i 7870k ile herşey düşük ayarlarda 1366x768 ile zor 60 fps görüyorsun. Aynı fpsyi g3240+r7 240 ilede görebilir. Ki fm2 anakart alırsa ileride güncelleyemez güncelleyecek 7870kdan daha iyi bir seçeneği olmaz fakat 1150 anakarta i7 ye kadar birsürü konulabilecek işlemci var. Zaten ekran kartı alacaksan apu almanın bir mantığı yok. Bütçen kısıtlıysa ve yüksek performans istersen apu alırsın i5 4460+r9 390 mı yoksa 7870k+r9 390 mı daha fazla performans verir sence?

Steamde nickini bulamadım anakart olarak 150 tlye h81m-p33 takabilirsin şuan kullanıyorum memnunum.

Tamam 7870k güzel fakat biraz abartmıyor musun? Gta 5 i 7870k ile herşey düşük ayarlarda 1366x768 ile zor 60 fps görüyorsun. Aynı fpsyi g3240+r7 240 ilede görebilir. Ki fm2 anakart alırsa ileride güncelleyemez güncelleyecek 7870kdan daha iyi bir seçeneği olmaz fakat 1150 anakarta i7 ye kadar birsürü konulabilecek işlemci var. Zaten ekran kartı alacaksan apu almanın bir mantığı yok. Bütçen kısıtlıysa ve yüksek performans istersen apu alırsın i5 4460+r9 390 mı yoksa 7870k+r9 390 mı daha fazla performans verir sence?
Ver kanka tam sistem önerisi yap sana güveniyorum aynı kafadanız senle. Turizmciyim zaten yazın ufak ufak geliştiririm. Tam bir sistem önerisi bekliyorum taksitle yada nakit hangi siteden al diyorsan ordan alacağım. Vatan sinerji taksit farkı oluyormuş onları da belirtirsen çok makbule geçer.

Ver kanka tam sistem önerisi yap sana güveniyorum aynı kafadanız senle. Turizmciyim zaten yazın ufak ufak geliştiririm. Tam bir sistem önerisi bekliyorum taksitle yada nakit hangi siteden al diyorsan ordan alacağım. Vatan sinerji taksit farkı oluyormuş onları da belirtirsen çok makbule geçer.
Saolasın :D tam sistem derken sıfırdan mı toplayayım birde ne kadarlık?

Steam rhonie3333. Bulamazsan seninkini ver . Hadi G3240 toplayalım o halde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

vs
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnceleyin lütfen :) iyi Geceler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı