R7 240 ile sistem toplama

Saolasın tam sistem derken sıfırdan mı toplayayım birde ne kadarlık?
Ekran kartım var zaten işlemci G3240 olsun. Ram 1600Mhz iş görür. Anakartım da ilerde i3 i5 yapacağım bir işlemciye de uygun olsun.

Bence I3 6100'lü bir sistem al. Zaten elindeki R7 240 istediğin oyunları oynatıyor. Hem ileriye dönük bir sistemin olur hemde oyunları akıcı bir şekilde oynarsın.

Bence I3 6100'lü bir sistem al. Zaten elindeki R7 240 istediğin oyunları oynatıyor. Hem ileriye dönük bir sistemin olur hemde oyunları akıcı bir şekilde oynarsın.
Athlon çöp mü sence?

DDR4 oluyor o zaman?

Athlon çöp demek doğru olmaz bence. G3258 yerine bir alternatif olabilir. Ancak bütçeniz varsa I3 6100'lü bir sistem daha iyi olur. Evet DDR4 oluyor.

Athlon çöp demek doğru olmaz bence. G3258 yerine bir alternatif olabilir. Ancak bütçeniz varsa I3 6100'lü bir sistem daha iyi olur. Evet DDR4 oluyor.
Var aslında ama Athlon alsam daha uygun olcak sadece.

Monitörde alırdım Athlon alsaydım.

17 inch. kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…