R7 240 işlemci önerisi

omerorr

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim:
  • Anakart: Dell Inspiron 620
  • Ekran kartı: Sapphire R7 240 4 GB
  • İşlemci: i5 2400
  • 1 TB hard disk
  • 8 GB DDR3 1333 MHz RAM

Sistemim son günlerde çok yavaşladı. Eskiden sorunsuz şekilde oynadığım Valorant, Rocket League, CS:GO gibi oyunları artık çok zorlanarak oynuyorum bazen hiç oynayamıyorum bu yüzden sistemimi biraz yükseltmek istiyorum. Ve ilk olarak işlemciden başlamak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem yavaş çalışıyorsa SSD almanızı öneririm. Araştırdığım kadarıyla anakartınız 2. ve 3. nesil Intel Core I3-I5-i7 serisi destekliyor. Alabileceğiniz en iyi işlemci i7-3770K onu da bulabilirseniz alın ama pahalı olur.

R7 240 gibi bir karta i7-3770K çok fazla gelir ben R7 240 kullanıyorum ve i5 650 Kullanıyorum işimi görüyor tabii yetersiz ama gene i5 serisinden alsın 3. nesil bir işlemciyi.

İşlemcilik bir durum yok, ekran kartınızın yanında gayet güçlü kalıyor. Sistemin yavaşladıysa çok büyük ihtimalle hard diskin yüzünden, SSD alarak sorunu giderebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı