PcAnlamaz
Hectopat
- Makaleler
- 1
Hocam bende de R7 240 var. Hangi marka ve modeli kullanıyorsunuz? Hangi programla OC yaptınız?
Hocam Sapphire R7 240 2 GB 128Bit modeli 250TL'ye almıştım söyledikleri gibi OC manyağı çıktı ve bir sıkıntı olmadı.
Msi kombustor.Hocam Sapphire R7 240 2 GB 128Bit modeli 250TL'ye almıştım söyledikleri gibi OC manyağı çıktı ve bir sıkıntı olmadı.
Olmaz. Oyunlarda mavi ekran, hata falan alırsanız OC değerini düşürürsünüz. Voltajla da oynamayın.
Daha önceden VBIOS denedim fakat ucuz kurtuldum voltaj artırsamda 1075'den öteye gidemedi GPU ve bellek 1040'da kaldı bende sıfırlayıp trix ile 1050, 1040 sabitledim.
FurMark ile de test yapar misiniz? OCCT'de olabilir.
Denerim fakat 1 saat CS:GO, ETS 2 gibi oyunları oynadım sıkıntı çıkmadı.
Bence Memory Clock'u en az 1200 falan yapmaliydin. Laptop bile bu kadar OC oluyorsa.R5 M420 stabil OC değerleri
Varsayilan değerler: En düşük: Orta: En yüksek: En yüksek dediğim değerden yüksek bir stabil OC değeri yaparsaniz haber edebilirsiniz. En düşük dediğim değer de dahi M420'niz stabil değilse düşürerek yakalayabilirsiniz stabil değeri. İyi forumlar: Bonus...www.technopat.net
Hocam 1040 programda gözüken değer Trix'in ayarlardan normal değeri göster deyince bellek 2080 GPU 1050 yazıyor.
Son düzenleme: