Ekranda uzun çizgiler şeklinde bozulmalar yoksa sonuç başarılı demektir.Furmark testini yaptım. Sonuçlar bu şekilde.
Eki Görüntüle 465782
Ekranda uzun çizgiler şeklinde bozulmalar yoksa sonuç başarılı demektir.Furmark testini yaptım. Sonuçlar bu şekilde.
Eki Görüntüle 465782
Merhaba r7 240 ın 2gb modeline sahibim hangi ayarlarda oc yaptığınızı benle paylaşır mısınız?Evet konu biraz eski ama ASUS R7 240 4GB sahibiyim
Maksimum overclockladığım ayarlar
GPU Clock 1235 mhz
Memory Clock 1165 mhz
Evet konu biraz eski ama ASUS R7 240 4 GB sahibiyim.
Maksimum overclockladığım ayarlar.
GPU clock 1235 MHz.
Memory clock 1165 MHz.
Evet arkadaşlar bugün yaptığım R7 240 overclockunu göstereceğim.
Eki Görüntüle 249332
Power Control ayarını %10 arttırdım.
GPU clock ayarını 780'den 950'ye çıkardım.
Memory clock ayarını 900'den 1000'e çıkardım.
GTA V'de aldığım değişimler:
Kapalı alanlarda 60 FPS'den 130 FPS'ye yükseldi.
Şehirde 55 FPS'den 90' FPS'ye yükseldi.
Şehirde yağmur yağarken 35 FPS'den 55 FPS'ye yükseldi.
Monitörüm 60Hz olduğu için ayarları yükseğe çıkarıp FPS'yi 50'ye sabitledim. Sabitledikten sonra yüksek fan sesi kesildi.
R7 240 kartına sahip arkadaşlara tavsiye ederim.
Overclock yapacaklar önce Power Control %10 yapsın. Ardından diğer değerleri değiştirebilirsiniz.
Sıcaklıklar oyun oynarken 50 derece üstüne çıkmıyor. Fan hızı ve sesi gayet normal.
Sizlere bir sorum var. Karta zarar geleceğini sanmıyorum ama yine de size sorayım. Karta zarar gelir mi?
Ben ASUS AMD Radeon R7 240 4 GB OC kullanıyorum. Bende işe yarar mı bir bozulma olursa ne yapacağım?
Konu eski olabilir ama yine de cevap yazmak istedim. R7 240 gibi düşük profil bir ekran kartına OC yapmak gereksizdir bence. İşlemcin kötü ise yaptığın OC en fazla 6-7 FPS verecektir. Zaten düşük profil kartlar OC için değildir. Günlük normal kullanım amacı ile yapılmıştır ama biz piyasanın kötü olmasından dolayı bu kartlarla oyunlar oynuyoruz.
Evet arkadaşlar bugün yaptığım R7 240 overclockunu göstereceğim.
Eki Görüntüle 249332
Power Control ayarını %10 arttırdım.
GPU Clock ayarını 780'den 950'ye çıkardım.
Memory Clock ayarını 900'den 1000'e çıkardım.
GTA V'de aldığım değişimler:
Kapalı alanlarda 60 FPS'den 130 FPS'ye yükseldi.
Şehirde 55 FPS'den 90' FPS'ye yükseldi.
Şehirde yağmur yağarken 35 FPS'den 55 FPS'ye yükseldi.
Monitörüm 60Hz olduğu için ayarları yükseğe çıkarıp FPS'yi 50'ye sabitledim. Sabitledikten sonra yüksek fan sesi kesildi.
R7 240 kartına sahip arkadaşlara tavsiye ederim.
Overclock yapacaklar önce Power Control %10 yapsın. Ardından diğer değerleri değiştirebilirsiniz.
Sıcaklıklar oyun oynarken 50 derece üstüne çıkmıyor. Fan hızı ve sesi gayet normal.
Sizlere bir sorum var. Karta zarar geleceğini sanmıyorum ama yine de size sorayım. Karta zarar gelir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.