R7 240 PES 20 kaç FPS alırım?

İşletim sistemi
Windows 10

Derviş Ali B

Femtopat
PES 20'yi düşük ayarlarda kaç FPS'de oynarım.

İşlemcim: Xeon X5450.
Ekran kartım: Sapphire AMD Radeon R7 240 2 GB 128 Bit DX 11.2.
RAM: 2 X 2 GB.
İşletim sistemi: Windows 10.

Ya kahkaha atacağım. Ne alaka optimize edilmiş bir çözünürlük? Böyle bir şey yok. Bunlar tamamen senin hayal dünyanda uydurduğun saçma sapan bilgiler. 720P'nin 1080P'den iyi olduğu falan da yok.

Bak karşında bilen birisi varken gidip de kendi saçma düşüncelerini doğruymuş gibi kabul ettirmeye çalışma, başaramazsın.

Oyunlardaki kasmanın azalması 720P optimize edildiğinden falan değil, ekrandaki piksel sayısı düştüğünden dolayı FPS yükseliyor. Ne abuk subuk atıyorsun ya?

Son düzenleme:
720p düşük ve daha kalitesiz bir çözünürlüktür. FPS yükseliyor ancak sırf FPS için o eziyet çekilmez, 1080p günümüzün standartıdır ve 720p'ye göre çok çok daha kalitelidir. Lütfen emin olmadığınız konulara yorum yaparak yanlış bilgi vermeyin.

Ya kardeşim konuştukça batıyorsun yemin ederim. @Caner Uncu haklı, 20-30 FPS anca.
720P optimize bir çözünürlük, bu yüzden FPS daha yüksek diyor çıldıracağım ya.

Şükür yedi ''Yanlış bilgi'' uyarısını. Boştan yere arkadaşın konusunu batırdı çıktı.

Şükür yedi "yanlış bilgi" uyarısını. Boştan yere arkadaşın konusunu batırdı çıktı.

Arkadaşa katılıyorum, 720P bence daha optimize edilmiş bir çözünürlük ama kalite bakımından 1080P daha iyidir.

Şükür yedi ''Yanlış bilgi'' uyarısını. Boştan yere arkadaşın konusunu batırdı çıktı.
Bu tartışmalara girmek insanın canını sıkıyor cidden. Rapor butonunu kullanırsanız gününüz daha mutlu geçecektir.
Arkadaşa katılıyorum, 720P bence daha optimize edilmiş bir çözünürlük ama kalite bakımından 1080P daha iyidir.
Bunun optimize ile bir alakası yok. 720p ayarına alınca piksel sayısı azaldığı için yük ekran kartından işlemciye biniyor. Eğer işlemcin bu işin altından daha iyi kalkabiliyorsa FPS'in artar.

30FPS alırsanız şükredin.

RAM çok düşük. Ekran kartı zaten kötü.

720p'nin görüntü kalitesinin 1080p'den daha iyi olduğunu iddia eden arkadaşları takmayın.

720p daha optimize falan da değil.

Çözünürlüklere özel optimizasyon yapılmıyor zaten. Nereden çıktı bu bilgi?

Önce bilmediğin konulara yazma. Gelelim konuya, 720P daha iyi optimize falan değil bir kere, elinde kaynak yok çıkart kaynak göster. 720P ekran kartını daha az yoruyor, ondan daha fazla FPS verir. Üstelik 720P optimize bir çözünürlük olsaydı, sistemlerde hep 720P çözünürlük önerirdik.

720P Ayarlarda 60FPS rahat alırsın.

4 GB RAM yetersiz, ekran kartı da yetersiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lowest ayarlar 900P 20-30 FPS. RAM'den dolayı takıla takıla oynarsın zaten, üstüne 20-30 FPS'de oynarsın.

peki pes 19 u rahat oynatır mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı