R7 240 PSU Önerisi

X5450 almayın yüksek tdp değeri var çok ısınıyor E5450 alacaksınız son sürüm olan slbbm idi sanırsam ben stok fan ile kullanıyorum herhangi bir ısınma problemi yok. Ben g41 anakartıma microcode bios update yapmıştım win10 kurmak için win10 kurmayacaksanız direk tak çalıştır kullanılabilir sanırsam ama yine de yanlış bilgi vermek istemem

Arkadaşlar konuyla alakası yok ama açtığım konuya kimse birşey yazmıyor. Babama bu ayın 24'ünde gelen mesajda bu ayın 28'inde kredi kartı borçlarından dolayı eve haciz geleceği bildirilmiş. 2 gündür kimse gelmedi. Bu haciz olayı mesajla mı gelir? Evlere haciz kalkmamış mıydı? Yardım eder misiniz?Bu mesaj korkutma amaçlımı?

Arkadaşlar konuyla alakası yok ama açtığım konuya kimse birşey yazmıyor. Babama bu ayın 24'ünde gelen mesajda bu ayın 28'inde kredi kartı borçlarından dolayı eve haciz geleceği bildirilmiş. 2 gündür kimse gelmedi. Bu haciz olayı mesajla mı gelir? Evlere haciz kalkmamış mıydı? Yardım eder misiniz?Bu mesaj korkutma amaçlımı?
Güzel kardeşim panik halini anlayabiliyorum ama böyle yaparsan seni siteden uzaklaştırabilirler bakayım konuna oraya yazayım

X5450 almayın yüksek tdp değeri var çok ısınıyor E5450 alacaksınız son sürüm olan slbbm idi sanırsam ben stok fan ile kullanıyorum herhangi bir ısınma problemi yok. Ben g41 anakartıma microcode bios update yapmıştım win10 kurmak için win10 kurmayacaksanız direk tak çalıştır kullanılabilir sanırsam ama yine de yanlış bilgi vermek istemem
Hocam X5450 vs E5450? İkisinin arasında ne fark var hocam birde x5450 nerden çıktı ben e5450 den bahsediyorum onu anlamadım :D Windows 7 kullanıcam, alınca yine de bios mu güncellemem lazım. Ayrıca bu sitede benim kullandığım G31 TM P-21 için dowland işareti yok hocam :( http://genius239239.myweb.hinet.net/771/

asdasdasd.png

Kafanız karışmasın aynı şey zannedip x5450 almayın diye uyardım sadece. Ayrıca microcode sitesinde msi için oluşturulan bölüme girdiğinizde karşınıza çıkan uyarıda diyor ki aynı renkteki bioslar aynı microcode kullanıyor yani G31TMP35 yanındaki işaretten indireceksiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı