R7 240 R3 1200 uyumlu mu?

hzmendel

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu anki işlemcim ve R7 240 ekran kartım çok sıkıntı çıkartıyor işlemci yüzde 100 kullanılıyor fakat GPU yüzde 10-15 kullanılıyor. Ryzen 3 1200 alsam elimde olan R7 240 ekran kartıyla tam performans alır mıyım bir de bu yaşadığım sorunlar çözülür mü? Kasmalar, ani donmalar, FPS düşmeleri şu anki eski işlemcim E4600 olması lazım.

Ciddi oranda darboğaz yaşıyorsunuz. r3 1200 işlemci ekran kartı için yeterli olacaktır ama bu anakart ve ram değiştirmenizide gerekir. Bütün bunlar değişiyorken ekran kartınında değişip daha iyi bir sistem dizmenizi öneririm.

Sadece işlemci yetmez, anakart ve RAM'de almanız lazım. R3 1200 AF alın AE değil. Daha iyi performansa sahip ve daha az ısınıyor. FPS düşmeleri yüksek ihtimalle geçecektir. Tam performans alırsınız R7 240'ınızdan.

Eğer geçici bir çözüm isterseniz anakart modelinizi belirtin size uygun fiyatlı ikinci el bir işlemci önerelim.
Ryzen 3 1200 alirsaniz yaninda anakart ve RAM'de almak zorundasiniz. Eger bunlarin hepsini alacaksaniz Ryzen 3 1200AF alin, duz olandan almayin. Kasmalar ve ani donmalar cok yuksek ihtimalle cozulur.
Herkese teşekkür ederim dediğiniz gibi ram anakart ve işlemci ortak olarak alcağım fakat ekran kartını değiştirme ihtimalim yok birde son olarak bu ekran kartı ve işlemci sadece lol ve bir kaç eski oyun oynadığım sürece beni götürür mü? çünkü yeni oyunlarla işim yok sadece lol oynuyorum güncel olarak.

Evet sizi götürür söylediğiniz oyunları oynarsanız sadece. Ancak AAA oyunlarda sıkıntı çıkarır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…