R7 240 sistem 1350 TL eder mi?

EndoBero

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir bilgisayar aldık. LoL'de 180 ve Valorant'ta 120 FPS veriyor. Hemen 10 dakika deneyip çıktığımız için işlemcisini falan öğrenme şansım olmadı.

8 GB RAM.

AMD Radeon R7 240 2 GB.

128 GB SSD.

1350 lira gibi bir fiyata aldık. Sizce değdi mi? Dediğim gibi işlemcisini öğrenemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eder gibi işlemciyi öğrenirseniz daha net bir rakam verebiliriz.

Sistem 2.el mi?

İşlemcisi nedir?

İşlemciyi bilseydik daha iyi olurdu ama çok kötü bir fiyat değil gibi.

Güzel fiyata almışsınız. Bu arada en önemli parça öğrenmemişsiniz çok saçma geldi.

Masaüstündeki bu bilgisayara sağ tıklayıp özellikler dediğinizde orada bilgisayarınızın işlemcisi yazar.

Eder gibi işlemciyi öğrenirseniz daha net bir rakam verebiliriz.

Yani şöyle söyleyeyim. İşlemci değişecek. Daha iyi bir işlemci gelecek. O yüzden henüz belli değil. İşlemci yine bedavaya geliyor. Belli olduğu zaman söyleyeyim.

Özür dilerim ilk yazdıgınız mesajı okumadım

Masaüstündeki bu bilgisayara sağ tıklayıp özellikler dediğinizde orada bilgisayarınızın işlemcisi yazar.

Şimdi yanımda değil. Sadece hazır ve alınmayı bekliyor. Ben de alsam mı almasam mı diye merak edip size sormak istedim. Aldıktan sonra işlemcisini daha detaylı yazarım.
Güzel fiyata almışsınız. Bu arada en önemli parça öğrenmemişsiniz çok saçma geldi.

Normalde ne kadar ediyor?

Evet 2.el

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…