R7 240 sistem 1350 TL eder mi?

Arkadaşlar merhaba. Yeni bir bilgisayar aldık. LoL'de 180 ve Valorant'ta 120 FPS veriyor. Hemen 10 dakika deneyip çıktığımız için işlemcisini falan öğrenme şansım olmadı.

8 GB RAM.

AMD Radeon R7 240 2 GB.

128 GB SSD.

1350 lira gibi bir fiyata aldık. Sizce değdi mi? Dediğim gibi işlemcisini öğrenemedim.
Benim içime işlemci xeon gibi doğdu ama 2. nesil i5 filansa normal fiyat. Hayırlı olsun.

Şimdi yanımda değil. Sadece hazır ve alınmayı bekliyor. Ben de alsam mı almasam mı diye merak edip size sormak istedim. Aldıktan sonra işlemcisini daha detaylı yazarım.

Normalde ne kadar ediyor?

Evet 2.el
hocam 0 olsaydı değerdi ama 2. el olduğu için bilemiycem işlemcisini belirttiğiniz zaman bir hesap yaparız

O zaman alayım mı bu bilgisayarı ne dersiniz? İyi bir fiyatsa kaçırmak istemem. Malum günümüzde bilgisayar almak biraz tuzlu.

Xeon'lar kötü mü? Bilmediğimden soruyorum.

Hangisi olduğuna bağlı Xeon X34** serisi overclock ile R5 1600 ile yarışıyor. Kötü Xeon işlemciler de var.
O zaman alayım mı bu bilgisayarı ne dersiniz? İyi bir fiyatsa kaçırmak istemem. Malum günümüzde bilgisayar almak biraz tuzlu.

İşlemcisine bir bakın derim birdaha bakma şansınız varsa. Bir de anakarta bakın mümkünse.

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı