R7 240 sistem 1350 TL eder mi?

Benim içime işlemci xeon gibi doğdu ama 2. nesil i5 filansa normal fiyat. Hayırlı olsun.

Şimdi yanımda değil. Sadece hazır ve alınmayı bekliyor. Ben de alsam mı almasam mı diye merak edip size sormak istedim. Aldıktan sonra işlemcisini daha detaylı yazarım.

Normalde ne kadar ediyor?

Evet 2.el
hocam 0 olsaydı değerdi ama 2. el olduğu için bilemiycem işlemcisini belirttiğiniz zaman bir hesap yaparız

Büyük ihtimalle 4.nesildir ya da 3. nesil i7 2. nesil işlemci ile 120 FPS alabileceğini düşünmüyorum. Xeon X3440 falan da olabilir gerçi.

Büyük ihtimalle 4.nesildir ya da 3. nesil i7 2. nesil işlemci ile 120 FPS alabileceğini düşünmüyorum. Xeon X3440 falan da olabilir gerçi.

Xeonlar kötü mü? Bilmediğimden soruyorum.

O zaman alayım mı bu bilgisayarı ne dersiniz? İyi bir fiyatsa kaçırmak istemem. Malum günümüzde bilgisayar almak biraz tuzlu.

Xeon'lar kötü mü? Bilmediğimden soruyorum.

Hangisi olduğuna bağlı Xeon X34** serisi overclock ile R5 1600 ile yarışıyor. Kötü Xeon işlemciler de var.
O zaman alayım mı bu bilgisayarı ne dersiniz? İyi bir fiyatsa kaçırmak istemem. Malum günümüzde bilgisayar almak biraz tuzlu.

İşlemcisine bir bakın derim birdaha bakma şansınız varsa. Bir de anakarta bakın mümkünse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…