R7 240 sistem ile PUBG ve bilindik oyunlar oynanır mı?

Peki bana R7 240 gibi ucuza güzel bir ekran kartı önerebilir misin?
Bir şey daha soracağım kasa çok önemli mi? Örnek olarak 400W yerine 200W olması neyi değiştirir?
Sıfır olarak apu toplaman daha mantıklı.
Psu da sistemi besler en önemli parçalardan biri kanka.
Dolar 7 20 yani ucuza güçlü ekran kartı yok maalesef :(
Sana attığım sistemin performansına Vega3 gpu test yazıp bakabilirsin

Son düzenleme:
Sıfır olarak APU toplaman daha mantıklı.
PSU'da sistemi besler en önemli parçalardan biri kanka.
Dolar 7 20 yani ucuza güçlü ekran kartı yok maalesef :(
sana attığım sistemin performansına Vega3 GPU test yazıp bakabilirsin.

Güçlü derken aslında bana bir Rocket League ve CS:GO'da düşük ayarlarda kasmadan oynatsın yeter başka bir şey istemem.

2. eli tercih etmiyorum.
Ekran kartı tarafından 2.el öneririm. Çünkü alacağınız ekran kartları 0 olarak 500 küsur tl ye satılıyorken 2.el de sadece 150tl. Çünkü kartlar çok güçsüz ve satılması gereken değerden daha fazlasına satılıyor. Sana önerilmiş athlon sistemi de toplayabilirsin. Çünkü sistemin çok eski, yeni nesil ddr4 sisteme geçmekte fayda var.

İkisini de oynarsın ama niye DDR3?

Bilgisayar kullandığımdan beri DDR3teyim ve DDR3'e alıştım eğer DDR4'e geçersem ne değişir falan bilmiyorum o yüzden DDR3'te kaldım pek mantıklı bir nedenim yok yani. Edit: Fiyat farkını söylemeyi unutmuşum 300TL olan bir RAM DDR4 diye 350-380 civarı satılabiliyor haliyle çok bütçem yok 50TL fark bile benim için yüksek.

Ekran kartı tarafından 2.el öneririm. Çünkü alacağınız ekran kartları 0 olarak 500 küsur TL'ye satılıyorken 2.el de sadece 150TL. Çünkü kartlar çok güçsüz ve satılması gereken değerden daha fazlasına satılıyor. Sana önerilmiş Athlon sistemi de toplayabilirsin. Çünkü sistemin çok eski, yeni nesil DDR4 sisteme geçmekte fayda var.

Satıcının dolandırıp bana bozuk bir ekran kartı gönderdiğini düşündüğümde mahkeme açmak falan derken gereksiz zaman kaybı o yüzden sıfır.

Bilgisayar kullandığımdan beri DDR3teyim ve DDR3'e alıştım eğer DDR4'e geçersem ne değişir falan bilmiyorum o yüzden DDR3'te kaldım pek mantıklı bir nedenim yok yani.

Satıcının dolandırıp bana bozuk bir ekran kartı gönderdiğini düşündüğümde mahkeme açmak falan derken gereksiz zaman kaybı o yüzden sıfır.
Peki o halde 0 alacaksanız bulabilirseniz 1gb Vram versiyonunu alın. 2gb olması gereksiz olur.

Bilgisayar kullandığımdan beri DDR3teyim ve DDR3'e alıştım eğer DDR4'e geçersem ne değişir falan bilmiyorum o yüzden DDR3'te kaldım pek mantıklı bir nedenim yok yani.

Kullanım açısından bir fark oluşturmuyor ki daha hızlı ve daha güncel. 0 olarak sana attığım sistemi değerlendirebilirsin. Testlerine youtubeden bakabilirsin kankicim.
İşini göreceğini düşünüyorum hem upgrade konusunda da önü açık olur.

Kullanım açısından bir fark oluşturmuyor ki daha hızlı ve daha güncel. 0 olarak sana attığım sistemi değerlendirebilirsin. Testlerine youtubeden bakabilirsin kankicim.
İşini göreceğini düşünüyorum hem upgrade konusunda da önü açık olur.
Pekala yardım ettiğin için çok teşekkür ederim
Peki o halde 0 alacaksanız bulabilirseniz 1gb Vram versiyonunu alın. 2gb olması gereksiz olur.
Tamam teşekkürler.
Kanka attığın parçaların yanına bi GT730 Alıp taksam DDR3 olduğundan soruntu yaratır mı?
1588849031332.png
bu site güvenilir midir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı