R7 240 sistem kasma sorunu

KillThemAll

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 20 Kasım'da Gittigidiyor'dan bir toplama bilgisayar aldım. Aldığımdan beri hiç memnum değilim, çok oyun oynayan biriyimdir ve oyunların hepsinde kasıyor sistemim şu ;

• Asus M5A78-LM/USB Anakart
  • AMD FX-8320 3.5 GHz 8 Çekirdekli İşlemci
  • Asus r7 240 2 GB 128 Bit Ekran Kartı
  • Kingston Hyperx 8 GB 1600 MHz Ram

Bu sistem Assassin's Creed 2 de 1366x768 lowda kasıyor. Bana garip geldi normalde kasmaması lazım, Lords of Fallen vardı onu yükledim 1024x768 her şey lowda yine kastı 15-20 bazen 25 FPS arası dolanıyor. Sorun nerde anlayamadım ekran kartındadır diye düşünüyorum, Asus teknik servisine götürüp baktırmayı düşünüyorum ama götürmeden önce düzeltebilir miyiz diye merak ettim. Ekran kartının güncelliğinden emin değilim CD'den yüklerken hata veriyor bilgisayar reset atıyor. Internetten yükledim denetim masasından bakınca ekran kartınız güncel diyor. AMD Gaming Evolved'de güncelleme var diyor ama yüklenirken yarısında çalışmayı durduruyor. Sorun ne hâlâ çözemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam o zaman sizin dediğiniz gibi yapayım teknik servise verdikten sonrada halledemezlerse artık ekran kartı almam şart olacak. Bir daha Asus almamayı düşünüyorum MSI yada Sapphire alırım çok sorun çıkarttı bana bu ekran kartı :)

Tamam o zaman sizin dediğiniz gibi yapayım teknik servise verdikten sonrada halledemezlerse artık ekran kartı almam şart olacak. Bir daha Asus almamayı düşünüyorum MSI yada Sapphire alırım çok sorun çıkarttı bana bu ekran kartı :)
Saphire dende uzak durun.

Valla bana aldığınız fps değerleri gayet normal geldi. Sonuçta 700 mhz çekirdek hızı olan karttan bahsediyoruz. Yeni apu gpular daha iyi bu karta göre tavsiyem powerınızın müsade ettiği derecede alınabilecek en iyi kartı almanız r9 270 265 alınabilir ama 270x alıcaksanız power sorun çıkarabilir. Biri 150w tüketirken diğeri 180w tüketiyor.

Sürücüleri kontrol ettim ama en güncel sürüm yüklü diyor, bence bu ekran kartında bir arıza var mecbur değiştiricem artık zaten düşük bir ekran kartıymış. Bütçem biraz az ama Sinerji Bilgisayar'dan Sapphire Vaporx R7 250X almayı düşünüyorum. Önerir misiniz nasıl ekran kartıdır nasıl performans alırım?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı