R7 240 sistem kötü mü?

R7 240, i7 860, 8 GB RAM, 2 TB HDD kullanıyorum. İkisi de iğrenç.

Mümkün değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ki ben sadece oyun performansı olarak o mesajı atmadım genel olarak 8 GB RAM, o işlemci, o ekran kartı 2021 yılı için gayet yeterli falan değil.

Dostlarım peki bu sistemi nasıl yükseltebilirim.Sizce 10000 tl verip yeni bir laptop almak mı yoksa şimdilik bu bilgisayara bi 3k para harcayıp üniversiteye giderken babam bana 15000 e laptop alacakmış söz verdi(sabredersem alırda gönlü bol bir insan)yükseltebilirsem tavsiye verirseniz sevinirim hangi parçaları alabilirim linklerinde atarsanız çok memnun olurum.

Orta seviye değil hatta giriş seviyesi bile değil. Giriş seviyesi dediğin kart GT 1030 ve RX550'dir.

Hala günümüzde iş yapabileceği gerçeğini değiştirmiyor. R7 240 ı bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Nasıl bir kart olduğu az çok belli. düşük-orta grafik ayarları ile çok güncel oyunlar olmamak şartıyla gayet de oyun oynar. CS-GO, LOL, Valorant çok rahat atar örnek. Bu arada attığın videodaki sistemde 1. nesil i7 var hatırlatırım. Ve 6. nesil i5 işlemci, 8GB Ram ve r7 240 mı günlük işleri göremeyecek? Gülerim.
Orta seviye değil hatta giriş seviyesi bile değil. Giriş seviyesi dediğin kart GT 1030 ve RX550'dir.
Sisteme neden sadece ekran kartı yönünden bakıyorunuz?

GPU kullanımı %100 ve darboğaz yapacak bir işlemci değil, uzatmayın işte, 2021 yılı için R7 240 ve bu sistem yeterli falan değil.

Çünkü sistemdeki kötü olan tek parça o?

LoL ve Valorant da 144 fps görecek hale getirebilir miyiz bu sistemi en ucuz bütçe ile dostlarım yardımınıza ihtiyacım var.
2000 e monitör de alacağım 3 yıl daha götürsün yeter.Sonra yeni bir sisteme geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…