R7 240 sistem kötü mü?

GPU kullanımı %100 ve darboğaz yapacak bir işlemci değil, uzatmayın işte, 2021 yılı için R7 240 ve bu sistem yeterli falan değil.
Tamamen yeter, istediğin her işi yaparsın, her oyunu oynarsın gibi bir laf kurmadım. 2021 de tabiki de her yönden yetmez. Low belki orta ayarlarda örnek olarak içerisine yukarıda verdiğim oyunlar dahil olacak şekilde oyunlar oynar dedim bu inkar edilmemeli. Çok klasik olacak ama örneğin o sistem low da GTA 5 Oynatır aşağıda gördüğünüz sistemimde oynuyor isem. Günümüzde kimisi R7 240 gibi bir karta bile muhtaçken şöyle bir sisteme bu lafı demek saçma. İş görür basit bir sistem işte uzatmanın manası yok.

Dostlarım gerçekten konu sapmaya başladı yardımcı olursanız sevinirim evet herkes kendine göre bir yerde haklı ben bu sistemde valorant ve LoL de full ayarlarda 144 fps almak istiyorum bu sisteme dediğim hale getirebilmek için ne yapmak gerekiyor ?

Normalde ekran kartı değiştirmek böyle bir şey için başlangıç olarak en doğrusu olacaktır fakat malum piyasa yüzünden parasının hakkını verecek bir ekran kartı bulabileceğinizi sanmıyorum. Bulursanız ne ala. Rami 16 Yapmak da oyun performansı açısından mantıklı olacaktır.

Dostum bu anakarta uyumlu bi ekran kartı ve ram önebilir misin ayrıca ramin aynı marka olması şart mı çünkü 2016 yılındaki rami nerdeeee bulacağız .

Dostum bu anakarta uyumlu bi ekran kartı ve ram önebilir misin ayrıca ramin aynı marka olması şart mı çünkü 2016 yılındaki rami nerdeeee bulacağız .
Ekran kartının anakarta uyumlusu uyumsuzu olmaz öyle bir şey kalmadı artık. En azından böyle bir işlemciye max olarak bir RX570, 1650, 1650s çok iyi gidebilirdi bu sistem için böyle bir şey önerilebilirdi fakat malum piyasa dediğim gibi bu kartları bulmak çok zor olacaktır. Ram olarak ise eğer şuan tek slot 8GB takılı ise aynı marka model ram bulup veya aynı değerde ram bulup yanına takarsan dual çalışacaklardır ve bunun da fps ye katkısı çok iyi olacaktır. Raminin marka modelini öğrenebilir miyim?

G Skill RipjawsV F4-2400C15-8GVR
Dostum dediğin ekran kartlarını alacak param yok değiştirmek istediklerim şunlar(ekran kartı pahalı)
Rami 8gb yükseltmek
yeni bir 120 gb ssd almak okuma yazma hızı yüksek.
İşlemciyi daha iyi bir işlemciyle değiştirmek.
Ekran kartını amd bir ekran kartı ile değiştirmek.
Evet şuanda bütçenin herhangi bir önemi yok yeterki iyi bir sistem haline gelsin.

Aynı ram sinerji de 512 TL. İlla aynısı olsun diyorsan al tak veya 2. el yada sıfır farklı bir DDR4 2400MHz ram bulup tak daha ucuza gelir. SSD Olarak ise paran var ise Samsung alman en mantıklısı ha biraz daha az bütçe var ise kioxia, crucial gibi markalara bakabilirsin. Denk gelirsen eğer sata alacağın için Adata'dan uzak dur. Bütçe daha da az ise James Donkey bakabilirsin. Hiç önerilmez bunu belki sen de biliyorsundur fakat düşük bütçe de iş görecek kalitede bir ssd. 120 liğini kullanıyorum memnunum. 3 Yıl Birebir değişim garantisi mevcut zaten bir problem olursa sıfırını veriyorlar. Bu arada 120 lik ssd almanı önermem yetmiyor gerçekten. En az 240 GB lık almalısın. Yerinde olsam 240 GB lık bir ssd alırım. Yanında 1 TB da hard diskin olduğu için yeteceğini düşünüyorum.

Dostum tekrardan selamlar öncelikle iyi günler,işlemci ve ekran kartı olarak ne yapabilirim bütçenin şuanda hala pek bi önemi yok.Ekran kartına 1000-1200 tl-İşlemciyede 1200 tl verebilirim(bunlardan iyi olacaksa amd ryzen olabilir,sorun yok..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…